fbpx

Aanhanger bestickering

Maakt uw bedrijf, sportclub of muziekband regelmatig gebruik van aanhangwagens en wilt u deze graag extra in het oog laten springen? Laat deze dan op professionele wijze bestickeren! Uw aanhanger vormt de ideale ondergrond voor een reclameboodschap

Uit onderzoek is gebleken dat voertuigreclame op maandbasis gemiddeld 160.000 keer gezien wordt, wat het tot een effectieve en duurzame reclamemogelijkheid maakt. Door een eenmalig investering transformeert u uw aanhanger in een rijdend promotiemiddel voor uw bedrijf en wanneer u uw aanhanger niet gebruikt om spullen mee te vervoeren, kunt u deze inzetten als een reclameobject door hem bijvoorbeeld goed in het zicht te parkeren.

 

Waarom DKTR?

 • Elk type aanhanger mogelijk

 • Persoonlijk advies

 • Gecertificeerde monteurs

 • Hoge kwaliteit

 • Creatief ontwerp

Herkenbare bestickering

Wanneer u uw aanhangwagen voorziet van een opvallende en herkenbare bestickering zorgt u er bovendien voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf zich verder uitbreid.  Dit effect kan al bereikt worden door de aanhanger simpelweg te voorzien van eenvoudige stickers waarop u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, uw adresgegevens of een pakkende slogan laat printen. Wilt u graag nog een stapje verder gaan? Wij kunnen uw aanhanger ook voorzien van een volledige wrapping, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een mooie actiefoto van uw sportteam. Hierdoor trekt u niet alleen veel aandacht, maar maakt u ook meteen een professionele indruk op potentiële klanten.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  DKTR = ontzorgen

  Elk type aanhangwagen mogelijk 

  Wij kunnen voor u elk type aanhanger van een bestickering voorzien. Hierbij kunt u denken aan: bagagewagens, bakwagens of gesloten aanhangwagen, maar ook aanhangwagens met huif, kippers, plateauwagens, schamelwagens, transporters of koelwagens en zelfs paardentrailers. Ons montageteam zal er voor zorgen dat er bij de montage van het door u gekozen ontwerp rekening wordt gehouden met de specifieke voorwaarden van elk van deze aanhangers. Doordat wij werken met verschillende soorten stickermaterialen met ieder zijn specifieke lijmkwaliteiten kunnen wij elk type ondergrond/aanhanger voorzien van bestickering.

  Heeft u een aanvraag voor de bestickering van een aanhanger, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Creatief ontwerp 

  Aan de hand van uw aanvraag zullen wij helpen om het ontwerp op de juiste manier in te vullen. Wij beschikken over een eigen vormgevingsafdeling die, volledig naar de wensen van uw reclamebureau of de huisstijl van uw bedrijf, een geschikt ontwerp kan uitwerken. Heeft u geen beschikking over deze middelen en nog geen concreet ontwerp in gedachten? Geen probleem!  Onze grafische vormgevers helpen u hier graag mee. Zij zullen er op toezien dat uw ideeën worden omgezet tot een netjes uitgewerkt en creatief ontwerp. Hierbij maken we gebruik van goede rechtenvrije foto’s waar we uw logo of tekst overheen zetten. We houden hierbij rekeningen met de achtergrondkleuren in de foto en eventueel de kleur van uw aanhanger. Ook met de omstandigheden waarin het ontwerp te zien zal zijn, zal rekening gehouden worden. Dit doen wij door te kiezen voor de juiste typografie en duidelijk zichtbare kleuren te gebruiken, zodat andere weggebruikers de reclame in het voorbijgaan makkelijk kunnen lezen.

  Het ontwerp wordt voor u digitaal ingetekend op de aanhanger, hierdoor krijgt u van te voren al een goed beeld van het uiteindelijke resultaat en kunnen er eventueel nog aanpassingen worden gemaakt voordat er overgegaan wordt op montage. Bij de opmaak van uw ontwerp wordt rekening gehouden met de mogelijkheden waarop we stickers kunnen monteren op de aanhangwagen, uw beschikbare budget en de gewenste uitstraling.

  Maakt uw bedrijf ook gebruik van autobelettering of carwraps? Wij kunnen ervoor zorgen dat het ontwerp op uw aanhangwagen perfect aansluit bij dat van uw, waardoor de twee reclameboodschappen elkaar versterken zonder daarbij van elkaar afhankelijk te zijn.

  Uitvoering 

  Wanneer wij met u tot een overeenstemming zijn gekomen over het ontwerp en de offerte, wordt de montage ingepland. Montage doen wij bij voorkeur op onze eigen locatie, maar kan indien nodig ook op een door u aangewezen locatie worden verzorgd. De aanhanger bestickering zal worden geproduceerd binnen onze eigen faciliteit.

  100% kwaliteit 

  Voor de bestickering van aanhangwagens gebruiken wij enkel A-merken zoals 3m, Oracal en Avery.  Door alleen gebruik te maken van goede kwaliteit folie. voorzien van een laminaat beschermingslaag, zal de bestickering er jarenlang mooi uit blijven zien en goed bestand zijn tegen de externe invloeden zoals slecht weer of vuil op de weg. Hierdoor kunt u lang plezier beleven aan uw rijdende visitekaartje. Onze monteurs zijn bovendien speciaal opgeleid voor het aanbrengen van bestickering op voertuigen. Zij beschikken over de benodigde materiaal-en vakkennis om de bestickering op de professionele wijze   aan te brengen. Wij kunnen garanderen dat onze aanhangwagenbestickering altijd met 100% kwaliteit wordt opgeleverd. Mocht er onverwacht toch iets zijn dat niet volgens plan is, dan zullen wij er voor zorgen dat dit gecorrigeerd wordt.