fbpx

Beveiligingsstickers

Inbraken zijn tegenwoordig orde van de dag en komen helaas steeds vaker voor. Mensen ervaren daardoor een onveilig gevoel en zijn op zoek naar manieren om inbraak te voorkomen. Veel mensen kennen de meest bekende manieren om inbraak te voorkomen. Naast bijvoorbeeld goede sloten op de deur laten zetten, is er echter nog een effectieve manier om inbraak te voorkomen. Bescherm uw eigendommen en schrik inbrekers af door gebruik te maken van de beveiligingsstickers van DKTR!

De beveiligingsstickers zijn te plakken op diverse objecten. Als u de sticker op uw woning plakt om aan te geven dat de woning beveiligd is (bijvoorbeeld door middel van camera’s), beschermt u niet alleen uw spullen maar ook uw gezin. Zelfs als u geen alarmsysteem of camera heeft, kunt u onze stickers gebruiken om inbrekers af te schrikken. Zij zullen het risico namelijk niet willen lopen. In bedrijfspanden staan vaak dure spullen, zoals computers en andere elektronica. Het is dus zeker van belang om inbrekers op de hoogte te stellen van de beveiliging van het pand, zodat zij hierdoor afgeschrikt worden.  Als u de stickers op uw auto plakt, wordt niet alleen de auto beschermd maar ook de spullen die u in uw auto heeft liggen. Zo vangt u dus twee vliegen in één klap.  Door middel van de beveiligingsstickers laat u aan uw omgeving zien dat u over uw eigendommen waakt en dat zij hier dus niet aan moeten komen. U laat duidelijk zien dat er niet zomaar bij u ingebroken kan worden. Inbrekers worden afgeschrikt en door beveiligingsstickers te gebruiken krijgt u gegarandeerd een veiliger gevoel.

Waarom DKTR?

 • Hoge kwaliteit

 • Groot assortiment

 • Snelle levertijd

 • Eigen productie

 • 100% klanttevredenheid

Gemakkelijk te bestellen

U kunt onze handige en gebruiksvriendelijke ontwerptool gebruiken om zelf uw ideale beveiligingssticker te ontwerpen. Zo kunt u als leverancier van alarmsystemen uw logo of naam in het ontwerp meenemen. Wij maken de beveiligingsstickers in elke door u gewenste vorm. U kunt kiezen tussen de standaard vormen zoals rond, vierkant, ovaal en ronde hoeken, maar wij kunnen mooie beveiligingsstickers in elke vorm maken. De stickers zijn bij ons in elk gewenst formaat te bestellen. U hoeft dus niet te kiezen uit een aantal standaardformaten, al kan dit natuurlijk altijd. U kunt ook helemaal zelf bepalen welk formaat uw ideale beveiligingssticker moet hebben. Ook de hoeveelheid beveiligingsstickers die u wilt bestellen kunt u zelf bepalen. Kleine en grote aantallen zijn voor ons geen enkel probleem om te produceren.

Wij hebben tientallen productiemachines tot onze beschikking en hebben standaard meer dan vijftig soorten stickervinyl op voorraad. Hierdoor kunnen we voorzien in iedere stickeraanvraag. In Nederland en België hebben wij meer dan 40.000 actieve en tevreden klanten die we voorzien in kleine en grote oplages. Wij verzorgen de productie van onze stickers zelf en zijn dus erg flexibel. Wilt u graag een eigen design toepassen? Dit is geen enkel probleem! Wij leveren naast op maat gemaakte ontwerpen ook standaard ontworpen beveiligingsstickers. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een sticker die aan de inbreker duidelijk maakt dat het pand beveiligd wordt met camera’s. U kunt ook gaan voor een sticker die laat zien dat het gebouw wordt beschermd door een elektronisch alarmsysteem. Dit zal er allemaal voor zorgen dat de inbreker afgeschrikt wordt en dus minder snel zal inbreken in uw woning, bedrijfspand, auto, etc.

Elke sticker wordt full-colour geprint en voorzien met een speciale laminaatlaag. Deze laminaatlaag dient als bescherming en zorgt ervoor dat de sticker beschermd is tegen krassen. De beveiligingssticker zal door deze speciale laminaatlaag zeer lang meegaan. Na aankoop van een beveiligingssticker zal u dus nog veel jaren de voordelen ervan kunnen ervaren.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Groot assortiment

  Bij DKTR hebben wij een erg groot assortiment, daarom zal er altijd wat tussen zitten dat bij u en uw wensen past. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beveiligingsstickers. Standaard worden deze enkelzijdig geprint op wit glans vinyl, maar ze kunnen eventueel ook op transparant vinyl of zelfs dubbelzijdig geprint worden. Bij enkelzijdig geprinte stickers zal de bedrukking op de lijmzijde worden gezet, zodat u deze beveiligingssticker kunt bevestigen aan binnenzijde van het raam en de bedrukking aan buitenzijde leesbaar is. Op deze manier kan de sticker niet van buitenaf verwijderd worden en dat is wel zo handig. Wij kunnen de sticker ook zo maken dat de machine de sticker in de vorm van de bedrukking snijdt. De letters worden dan bijvoorbeeld eerst geprint en daarna worden ze gesneden in de vorm van de letter. Hierdoor is alleen hetgeen wat bedrukt is sticker en heeft u geen last van een witte achtergrond.

  Bent u op zoek naar een effectieve manier om ervoor te zorgen dat er minder snel ingebroken zal worden bij u of uw bedrijf? Beveiligingsstickers zijn voordelig om aan te schaffen en u heeft er jaren plezier van. Wilt u beveiligingsstickers voor uw bedrijf, woning, auto of motor? DKTR geeft u advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  DKTR = 100% klanttevredenheid

  Wilt u graag beveiligingsstickers gemaakt hebben en wenst u dat wij uw idee concreet maken en realiseren van design tot aan monteren? Heeft u een kant-en-klaar ontwerp en wenst u dat wij enkel de productie of montage uitvoeren? Geen enkel probleem, alles is mogelijk bij DKTR! Wij denken graag met u mee en hechten erg veel waarde aan klanttevredenheid. Als uw sticker niet naar wens is, kunt u dit altijd bij ons aangeven. Wij zullen er dan alles aan doen om u alsnog tevreden te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen en bij de dokter op spreekuur komen.