fbpx

We kunnen jouw bedrijf of merk op verschillende gebieden versterken. Misschien ben je op zoek naar een partner die jou bijvoorbeeld kan ondersteunen op het gebied van branding. In de vorm van strategie scherp krijgen. Of misschien wil je praktisch advies of een sterk ontwerp. Of zoek je een partner voor productie of montage van branding- of reclame producten.

DKTR gaat voor samenwerkingen die ertoe doen. We gaan tot het uiterste om er voor jouw bedrijf of organisatie uit te halen wat erin zit en leveren louter en alleen perfecte kwaliteit. En dat altijd in een relaxte en persoonlijke sfeer. Voortdurend met de grootste effectiviteit, gedrevenheid en professionaliteit. We gaan graag voor een waardevolle lange termijn relatie om jullie specifieke doelen te realiseren.

DKTR als jouw branding partner

Samenwerken met een partnerJe bent op zoek naar een bedrijf die jouw bedrijf of organisatie kan ondersteunen op het gebied van branding. Graag denken we met je mee als je bijvoorbeeld de strategie nog niet (helemaal) helder hebt.

Het is ook mogelijk dat je de (merk)strategie al wel helder hebt, maar je zoekt nog naar hoe het beeld, het ontwerp, moet zijn wat daarbij past. Graag helpen we je met een slim, helder en stijlvol ontwerp dat precies weergeeft waar jullie bedrijf, organisatie of merk voor staat.

DKTR heeft alle middelen in huis om jullie bedrijf, organisatie of merk m.b.t branding in de spotlights te zetten. Uiteraard verzorgen wij, als dat nodig is, zelfs de montage met ons eigen professionele en vakkundige montageteam. En de productie doen we in eigen huis om zo constant de allerbeste kwaliteit te kunnen leveren.

 

Waarom DKTR?

We ontzorgen je graag. Op welk gebied je dat ook nodig hebt. We schuiven bij je aan op elk door jou gewenst moment in het proces van branding. Van strategie, advies of ontwerp tot en met productie of montage. Als full service brandingpartner denken we graag met je mee, luisteren we naar je ideeën en komen met de voor jou meest optimale oplossingen. En heb je grote aantallen nodig? Dat is geen enkel probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In DKTR vind je je no-nonsense specialistisch full service brandingpartner. De partner in branding die gaat voor 100% klanttevredenheid, perfecte kwaliteit, duidelijke en snelle communicatie en goede aftersales.

Strategie, advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen je graag verder!

Bel.0165 526 201

    Technisch partner van ons worden?

    Partner wordenMisschien zie je een mooie mogelijkheid om jouw expertise juist toe te voegen aan óns bedrijf. Ben je specialist op een bepaald vakgebied en kun je voor DKTR een mooie aanvulling zijn? Zeker op momenten van drukte kunnen wij deskundige partners goed gebruiken.

    Staat jouw bedrijf voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en expertise in je vakgebied? Ga je altijd voor de volle 100% en ben je tot het uiterste gedreven om voor je klanten eruit te halen wat erin zit? Ben je van korte lijnen, duidelijke en heldere communicatie en ben je niet bang voor hard werken? En hou je van leuke persoonlijke en waardevolle contacten?

    Laat het ons weten. Wie weet kunnen we partners worden die elkaar versterken. We staan open voor goede partners waarmee we voor onze klanten topresultaten kunnen bereiken.