fbpx

Digital signage: de toekomst van reclame maken

Digital signage is de laatste vernieuwing op het gebied van reclame en signs. Aan de hand van digitale displays zoals LCD, LED of e-paper worden afbeeldingen, video’s, webpagina’s of tekst weergegeven. Het kan hierbij gaan om het adverteren van een bedrijf, maar tevens relevante info voor klanten zoals prijzen of locaties kunnen getoond worden op deze beeldschermen. Deze signs kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, en zijn zo een ideale manier om uw klanten van informatie te kunnen voorzien. Het is een roulerende presentatie waardoor u continu reclame kunt maken en informatie kunt delen met uw klanten. Kortom, digital signage biedt u een hoop mogelijkheden. Kijk snel verder welke voordelen het gebruik van digitale signage u kan opleveren.

Waarom zou ik kiezen voor digital signage?

Digital signage is oprecht een hype te noemen. Het voelt als een upgrade van de manier waarop bedrijven zichzelf kunnen promoten en hun (potentiële) klanten van informatie kunnen voorzien. Marktprojecties duiden aan dat de digital signage markt enorm gaat groeien: van $22,62 miljard in 2018 naar een verwachte omzet van $32,84 miljard in 2023. Dat is een potentiële groei van meer dan 45%! Nu is dus het ideale moment om in te stappen en jouw reclamemogelijkheden uit te breiden aan de hand van digital signage.

Maar er zijn nog meer redenen om de overstap naar digital signage te maken. Dankzij het gebruik van beeldschermen wordt uw reclame haarscherp in beeld gebracht. Daarnaast kan informatie op een veel levendigere manier weergegeven worden, omdat digitale signage u veel meer mogelijkheden geeft om bijvoorbeeld uw reclame te animeren. Hierdoor brengt u uw bedrijf sneller onder de aandacht bij potentiële klanten. Daarnaast zit u niet vast aan een vaste vorm zoals bij bijvoorbeeld een afbeelding op een poster. Hierdoor kan de boodschap duidelijker overgebracht worden aan de mensen. Ook biedt digital signage u de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en kosteloos van content te wisselen. Van tekst & afbeeldingen tot aan dynamische informatievideo’s en live streams van de website, dankzij de dynamische displays die wij aanbieden kunt u voortaan op elke manier die u voor ogen hebt reclame maken voor uw bedrijf. Het biedt u als het ware de mogelijkheid om een netwerk van dynamische displays te maken, die in interactie met elkaar een duidelijk samenhangend geheel vormen.

Digital signage is in te zetten in diverse vakgebieden. Een aantal voorbeelden:

 • Kleinhandel: op de wandschermen kan informatie weergegeven worden over recente prijzen, aanbiedingen, de winkelroute en welke merken te koop zijn in deze winkel.
 • Banken: toon informatie over de laatste beursstanden, koersen en informatie over allerlei diensten die de bank uitvoert.
 • Transport: de aankomsttijden van diverse voertuigen op bijvoorbeeld vliegvelden en treinstations, reclame-uitingen voor winkels die zich bevinden op het vliegveld of station.
 • Entertainment: denk hierbij aan arcadehallen, waar reclame gemaakt kan worden voor allerlei verschillende spellen.
 • Zorg: informatie wordt getoond in wachtkamers of in de hal.
 • Scholen: welke vakken of docenten vallen uit, hoe laat is het, het rooster.

Kortom, voor veel bedrijven en ondernemers biedt digital signage een hoop mogelijkheden!

Ten slotte zijn de aangeboden voorwaarden erg klantvriendelijk. Wanneer u kiest voor digital signage, bieden wij u adequate service voor alle software- en hardware die gepaard gaat met de digitale displays. Van de aansluiting tot aan de invulling van de content: wij helpen u om uw bedrijf te promoten op de manier die u voor ogen heeft. Wij bieden 3 jaar garantie op de hardware. Gelukkig leert de ervaring dat uitval gering is, en dat dit gemakkelijk op te lossen is in samenwerking met ons of aan de hand van de meegeleverde handleiding. Maar mocht u ooit problemen hebben met de hardware of de software: wij staan voor u klaar!

 

Wat zijn de opties?

Van kleine tot grote schermen, diverse soorten hardware en software: bij DKTR vindt u wat u nodig heeft. U hebt de keuze uit de volgende wandschermen en vrijstaande schermen/zuilen, waarop uw reclame getoond wordt:

 • Android Advertising Display
 • Android Freestanding Digital Posters
 • Network Digital Menu Board
 • Professional Monitors
 • LCD Video Wall Displays
 • High Brightness Monitors
 • Ultra High Brightness Monitors
 • Digital Rod Displays
 • Outdoor Advertising Displays
 • Outdoor Freestanding Digital Posters
 • PCAP Touch Screens
 • Infrared Freestanding Touch Screen Posters
 • Interactive Touch Display
 • POS Android Advertising Displays
 • Ultra-Wide Stretched Displays

 

Daarnaast heeft u de keuze uit de volgende media players en software, waarmee de afbeeldingen en video’s op de wandschermen getoond worden:

 • Standalone Android Media Player: speciaal gecreëerd om 24/7 media te kunnen afspelen. Altijd up to date, biedt deze media player de mogelijkheid om digital signage van derden af te spelen.
 • Android Cloud Network Media Player & Android Cloud Network Media Player With Live Input: geeft u de mogelijkheid om beelden individueel of als één geheel te beheren door in te loggen op de Cloud. Bezit verder dezelfde mogelijkheden als de Standalone Android Media Player.
 • Network CMS: dankzij dit Content Management Systeem kunt u uw reclame creëren zonder ooit te hoeven programmeren. Aan de hand van bestaande video’s en afbeeldingen kunt u uw eigen custom reclame-uitingen maken. Biedt een hoop flexibiliteit.
 • Touch CMS: vergelijkbaar met Network CMS. Aan de hand van bestaande images en headers creëert u gemakkelijk en snel uw eigen afbeeldingen voor uw zaak. Alles is eenvoudig te veranderen, uw ideale reclame is een kwestie van swipen.
Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  Wat gaat DKTR voor u doen?

  Wanneer u kiest voor digital signage van DKTR, leveren wij de wandschermen en monteren onze professionele en ervaren monteurs deze voor u. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de DTP-uitingen (DeskTopPublishing) voor op de wandschermen door onze vormgevingsafdeling te laten ontwerpen. Wij zijn creatieve signmakers en hebben jarenlang ervaring met het creëren van DTP-uitingen voor allerlei soorten reclamevormen. Van stickers, posters, zuilen tot aan digital signage tegenwoordig. Wij ontwerpen voor u de ideale reclame-uitingen, op een innovatieve, strakke en cohesieve manier. Dat geldt ook voor digital signage. Uw reclame-uitingen zijn professioneel, strak en met een eigen smoel. Wij zorgen voor een consistente look, zodat klanten in een oogopslag kunnen zien dat ze met uw bedrijf te maken hebben. En daardoor kijken potentiële klanten positiever tegen uw bedrijf aan. Dat is de kracht van een strak en mooi design.

  Daarnaast kunt u profiteren van de uitstekende service die u van DKTR gewend bent. Wij zetten uw ideeën om in onderscheidende ontwerpen en tastbare beelden. Wij innoveren ons machinepark continu, zodat wij altijd voorop blijven lopen als het gaat om innovatie, kwaliteit en snelheid. Hierdoor zijn wij vaak één van de eersten waarbij nieuwe uitvindingen te bestellen zijn, zoals digitale signage. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u bij DKTR de beste methoden blijft vinden om uw bedrijf te promoten. Daarnaast helpen wij u bij elke stap van het proces. Wij werken nauw met u samen, om zo de perfecte ontwerpen te creëren. Onze professionele en ervaren monteurs vervaardigen en monteren alle reclame- en signproducten in een handomdraai. En wanneer u problemen hebt met de software, helpen wij u maar wat graag uit de brand. Ten slotte kunt u profiteren van onze uitstekende voorwaarden. Garantie, de mogelijkheid om binnen 24 uur uw bestelling te ontvangen, een zorgvuldige montage… wij gaan voor 100% klanttevredenheid. En dat voor een fijne prijs. Kijk daarom snel rond op onze website, waar u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.