fbpx

Boot belettering

Voor stickers op uw boot, dient u bij DKTR te zijn. Wij voorzien in elke type belettering voor op uw boot. Voor uw bootnaam, ligplaats, of bootregistratienummer kunnen wij deze plaktekst voorzien van talloze kleuren en lettertypes, maar ook een full-colour logo/afbeelding is geen probleem om te drukken op een (zee)water en UV-bestendige sticker.

Onze eigen productie afdeling kan bootbelettering en full-colour stickers maken voor elk type kunststof, polyester , rubber of hout. Wij bestickeren elke zeiljacht, motorkruiser, speedboot, waterscooter of sloep.

Waarom DKTR

 • Kennis van de branche

 • Hoge kwaliteit

 • Groot aanbod

 • Snelle levertijd

 • 100% klanttevredenheid

Alle soorten boot bestickering mogelijk

Boot registratienummers (y- registratie)

Sinds 2007 is door de Nederlandse overheid de verplichting opgelegd dat RDW-vaartuigen die korter zijn dan 20 meter en sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur geregistreerd worden. De eigenaar van het vaartuig dient zelf zorg te dragen voor registratie bij de RDW en dit bootregistratienummer zichtbaar te maken op het vaartuig. Wanneer de eigenaar zich niet houdt aan deze regelgeving dan kan dit een hoge boete opleveren. Het registratienummer kan middels een sticker worden gemonteerd op het vaartuig. Deze sticker heeft de volgende wettelijke eisen: Minimale stokhoogte letters 150 milimeter, minimale stamdikte letters 20 milimeter en kleur sticker moet in contrast zijn met kleur van de boot.

Boot wrap

Uw boot kunnen wij ook volledig voorzien van een bootwrap. Hiermee kunt u uw complete romp voorzien van uw bedrijfslogo/huisstijlkleuren of een extreem gave print. Doordat de bootwrap vervormbaar is kunnen wij elke type of vorm boot omtoveren tot een compleet bestickerd exemplaar. Naast het nieuwe uiterlijk die de boot nu krijgt, heeft de wrap ook een beschermende functie. De gel-coat onder de sticker is bestand tegen aanslag of verkleuring. Aangezien boten het grootste gedeelte van een jaar in het water zal liggen zijn onze bootwraps speciaal afgewerkt met een laminaatlaag die de duurzaamheid met jaren zal verlengen.

Zeilen bestickeren

Een veel komende trend in de watersport is het groot vermelden van bedrijfslogo’s in de zeilen. Wij beschikken over deze speciale sailwrap vinyl waarmee wij uw zeil kunnen voorzien van een bestickering. Type zeildoeken die hiervoor geschikt zijn, membraan en laminaatzeilen, zoals 3di, 3dl, Taffetta, film en Dacron. Spinnaker doek is helaas niet geschikt om te plakken. Doordat wij intern medewerkers hebben die zelf de zeilsport beoefenen kunnen wij goed meedenken over de mogelijkheden en de uitvoering op het type zeil, dit communiceert voor u gemakkelijk en prettig. Onze monteurs brengen deze bestickering aan op de juiste wijze, zodat dit jarenlang zal blijven plakken op uw zeilen.

Interieur boot

Naast de belettering van buitenzijde van de boot kunnen wij ook voorzien in restyling van het interieur van de boot. Met speciaal interieurfolie van het merk 3m Di-noc hoeft u de verouderde kasten en tafels in de boot niet te vervangen, maar kunt u deze in een compleet nieuwe style laten beplakken. Kostentechnisch is het een stuk aantrekkelijker om het interieur te voorzien van deze interieurfolie in plaats van complete vervanging. Deze interieurfolie is beschikbaar in tal van houtvarianten (van mahonie tot walnoot), metaallooks (van carbon tot brush zilver) en andere speciale varianten (van beton tot linnen). Het unieke van deze folies is dat deze naast kleurechtheid ook het echte gevoel hebben van het materiaal. Zo voelt u in de houtfolie een echte nerf lopen van het hout. Wanneer u het interieur van uw boot dus in deze 3m Dinoc laat bestickeren is het niet van het echte te onderscheiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

  DKTR staat voor vakmanschap

  Elke boot belettering zullen wij met de grootste zorg in behandeling nemen. Wij werken hierbij met een kwalitatief hoogstaande eigen productie en de beste merken, zoals 3m, Avery en Oracal. Onze vakmensen adviseren u met het juiste design en zorgen dat de stickers op de juiste manier voor u worden gemonteerd.

  Bij DKTR kunt u vertrouwen dat uw boot belettering met 100% vakmanschap uitgevoerd zal worden.