fbpx

Gevelreclame van de hoogste kwaliteit

De gevel van uw bedrijfspand is vaak het eerste wat potentiële klanten zien als zij uw bedrijf komen bezoeken. Hierbij  zijn een goede verzorgde en opvallende gevelreclame onmisbaar om een goede eerste indruk neer te zetten.

Bij DKTR krijgt u de hoogste kwaliteit gevelreclame welke past bij uw gevel, huisstijl en budget. Ons assortiment gevelreclame varieert van onverlichte of verlichte freesletters (kunststof of RVS), spandoek met aluminium frame tot op maat gemaakte lichtbakken.

 

Waarom DKTR?

  • Gevelreclame op maat

  • Versterkt naamsbekendheid

  • 24/7 zichtbaar

  • Met of zonder licht

  • Van concept tot uitvoering

  • 100% klanttevredenheid

Soorten gevelreclame

Freesletters gesneden in zowel kunststof als RVS materialen in allerlei kleuren en formaten uitgevoerd. Wij plaatsen deze gevelletters met afstandhouders op uw gevel, waarmee u een chique uitstraling creëert. Meer weten over deze gevelletters? Ga dan hier naar onze productpagina.

Uitgelichte reclame zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Deze doosletters kunnen direct of indirect worden verlicht door onderhoudsarme LED-verlichting. De doosletters zijn uitvoerbaar in alle maatvoeringen, vormen en verschillende profielen. Meer weten over lichtreclame? lees hier.

Het aluminium frame inclusief met spanstieken ingespannen doek, geeft uw gevelreclame een industriële en degelijke look. Spandoekframes zijn op maat te maken, dus toepasbaar op elk denkbaar formaat.  Het voordeel van deze gevelreclame is dat het eenvoudig om te wisselen is met een ander spandoek. Ideaal als u wilt wisselen tussen verschillende marketing-uitingen.

Met vlaggen heeft u een mooie bewegende eye-catcher aan uw gevel. Wij leveren vlaggenmasten en vlaggen in alle soorten en maten. Dit kan een vlag zijn in een eigen formaat of een lange bannier. Lees meer over vlaggen op onze vlaggen productpagina

Een banier is een langwerpig en dubbelzijdig geprint spandoek vastgemaakt aan uw gevel met boven en onder een RVS steun. Met deze gevelreclame heeft u een opvallende uiting voor wanneer uw klanten zijdelings komen langs rijden, omdat deze banier haaks op uw gevel is gemonteerd.  Lees hier meer over banieren.

Door middel van onze lichtbakken is uw reclame niet alleen overdag maar ook ‘s avonds goed herkenbaar. Wij leveren standaard reguliere lichtbakken met TL verlichting, maar kunnen ook voorzien in energiezuinige LED-verlichting. De lichtbakken zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen en formaten, van enkelzijdig of dubbelzijdige lichtbakken tot rechte en ronde modellen. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden van lichtreclame.

Opvallend, efficiënt en voor een scherp tarief kunt u uw gevel voorzien van een belettering. Met onze jarenlange ervaring op gebied van stickers kunnen wij elke gewenste ondergrond voorzien van een belettering die er jaren mooi uit blijft zien. Lees hier meer.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Advies en ontwerp op maat

Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen langs op locatie om u te voorzien van passend advies over de uitvoering en de keuze van materiaal. Hieruit volgt een vrijblijvende offerte inclusief een gratis uitgewerkt ontwerp op maat, zodat u exact ziet wat u kunt verwachten van de uiting. DKTR maakt uw gevelreclame beter!

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.