fbpx

Jij bent op zoek naar gevelreclame, want jouw (bedrijfs)pand heeft een duidelijke en herkenbare naam nodig waarmee jouw bedrijf of organisatie opvalt. Je wilt graag een goede eerste indruk maken bij potentiële klanten of je wilt je graag onderscheiden t.o.v. anderen. Je wilt iets moois en pakkends, iets wat past bij jullie stijl, professioneel en uiteraard van goede kwaliteit.

Met de juiste gevelreclame is dat heel goed mogelijk. Er zijn hele mooie opties voor je, ieder pand of iedere plek is anders. Het is belangrijk dat de juiste gevelreclame op jouw pand komt. Graag helpen we je bij het kiezen van de mooiste en beste optie voor jouw situatie.

 

Waarom DKTR?

 • Van Strategie t/m Montage

 • Creatieve merkmakers

 • Proces & producten op maat

 • Betrouwbare leverancier

 • Snelle levertijden

 • 100% klanttevredenheid

 • Perfecte kwaliteit

 • Productie in eigen huis

 • Goede aftersales

Soorten gevelreclame

Gevelreclame is heel divers. Denk bijvoorbeeld aan gevelletters (verlicht of onverlicht), lichtbakken, maar ook aan spandoeken, banieren, vlaggen, stickers etc. Daarnaast is bínnen deze producten ook nog heel veel mogelijk. Er is voor jouw situatie altijd een perfect passende optie mogelijk, waarmee jij jouw bedrijf/organisatie of product in de spotlights kan zetten.

Bij zoveel keus is het goed dat een specialist met je meekijkt en meedenkt. Om samen met jou tot de meest slimme, optimale en stijlvolle keuze te komen. Als full service brandingpartner helpen we je graag en geheel ontzorgen is ons specialisme. Dat we sámen de juiste keuze gaan maken kan niet missen. We zetten de soorten gevelreclame voor je op een rij.

 

Lichtbakplaat

Een lichtbakplaat, ook wel lichtbak genoemd, als gevelreclame is natuurlijk een prachtig middel om ook in het donker nog steeds goed zichtbaar te zijn. Je kunt m.b.t. verlichting kiezen voor TL-verlichting of energiezuinige LED-verlichting. Er zijn allerlei uitvoeringen en formaten om jouw gevel mooi te laten uitkomen in het donker. Van enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakplaten tot rechte en ronde modellen.

 

Gevelborden als reclameborden

Met gevelborden kun je je bedrijf of organisatie ook prominent profileren. Je kunt ze zo groot maken als je wilt en met elke gewenst opdruk. Op deze borden kun je meer informatie kwijt dan bijv. bij gevelletters. Daarnaast kunnen wij de gevelborden voor jou in elke gewenste vorm snijden, zoals bijv. rond, ovaal, rechthoekig, maar ook een vrije contourvorm is mogelijk. Uiteraard zijn deze gevelborden weerbestendig zodat je op een lange levensduur kunt rekenen.

 

Raambelettering

Ook raambelettering in de vorm van raamfolie of stickers is een geweldig mooie vorm van gevelreclame voor gladde ondergronden zoals bijv. glas. Hoe sprekend is het als je op de ramen van jullie pand jullie logo of bijv. een XL-size sfeerfoto van één van jullie producten op deze manier prominent in beeld kunt brengen. Geprint in full-color en super strak aangebracht. Raamfolie heeft als prachtig extraatje ook nog andere hele mooie voordelen. Zoals bijv. het weren van de zon of voor het creëren van meer privacy.

 

Spandoek en frame

Het spandoekframe bestaat uit een aluminium frame met daarin een spandoek gespannen waarop jouw reclameboodschap wordt gedrukt. Het spandoek gemonteerd in een robuust frame is gevelreclame met een prachtige industriële en degelijke look. Doordat het spandoek niet permanent in het frame is gespannen is het heel eenvoudig om jouw reclameboodschap te wisselen d.m.v. het inspannen van een nieuw spandoek. De frames en daarmee de spandoeken zijn prima op maat te maken, waardoor de reclameboodschap perfect passend gemaakt kan worden voor jouw pand.

 

Gevelvlag

Met een gevelvlag heb je een mooie bewegende eye-catcher als gevelreclame. Een gevelvlag is dan ook een erg fraaie manier om de aandacht te trekken van je publiek. Een gevelvlag is simpelweg een vlag die je met een stok in een houder steekt, idem aan de Nederlandse vlag die gevlagd wordt bij bijv. Bevrijdingsdag. Een gevelvlag wordt veel ingezet als gevelreclame en hij is te bestellen in elk gewenst formaat.

 

Gevelletters

Welke soorten gevelreclame zijn er?Met deze gevelletters wil je je naam kenbaar maken, duidelijk zichtbaar zijn, je onderscheiden t.o.v. buurpanden maar nog belangrijker, je wilt een perfecte indruk maken op potentiële klanten. Gevelletters zijn daarom een belangrijk reclamemedium.

Je kunt kiezen voor mooie stijlvolle onverlichte gevelletters, dat zijn gefreesde of gelaserde letters die op de muur van je pand worden bevestigd en die geen verlichting hebben. Maar je kunt ook kiezen uit fraaie onderhoudsarme verlichte gevelletters, in de vorm van freesletters of doosletters, met LED-verlichting. Er is zelfs in verlichting nog keuze. Al naar gelang het materiaal, kan er heel mooi gespeeld worden met licht om de juiste toon te pakken.

Daarnaast is er een ruime keuze aan materialen zoals bijv. kunststof en RVS, en een ruime keuze in kleuren, vormen, formaten en profielen. Kortom maak van de buitengevel van je pand met gevelletters een prachtige stijlvolle eye-catcher.

 

Gevelbanier

Een gevelbanier is een mooie manier om de aandacht op jouw pand te vestigen. Een gevelbanier bestaat uit twee RVS steunen die haaks op uw gevel gemonteerd worden met daartussen een dubbelzijdige geprint spandoek. Voorbij wandelend publiek wordt zo opmerkzaam gemaakt door de boodschap van de gevelbanier. De gevelbanier is beschikbaar in 2 breedtematen; 60 en 80 cm en een maximale hoogte van 2,5 of 3 meter. Genoeg mogelijkheden dus om de aandacht te trekken.

 

In het verlengde van gevelreclame

Als verlengstuk op alle aantrekkelijke gevelreclame uitingen die je inmiddels hebt gelezen, zijn er nog 2 mooie mogelijkheden om jouw marketingplaatje compleet te maken. Het gaat daarbij om naamborden en reclamezuilen.

 

Naamborden

Een naambord bij de entree van je pand is belangrijk voor een eerste indruk van bezoekers en/of potentiële klanten. Het ziet er professioneel uit en daarmee geef je meteen een eerste visitekaartje af. Een naambord (meestal in A3-formaat) op je gevel waarop jullie bedrijfsnaam staat, jullie logo en jullie huisnummer. Je kunt bij onze naamborden kiezen uit diverse mooie materialen, kleuren etc. waardoor je precies dát naambord kunt nemen die perfect past bij jullie stijl. Denk bijv. aan plexiglas of geborsteld aluminium die, indien gewenst, kunnen worden geplaatst met afstandhouders.

 

Reclame totems

Een reclame totem, ook wel reclamezuil genoemd, is een zuil waarmee je je bedrijf of organisatie profileert, bijv. op een bedrijventerrein. Reclame totems zijn belangrijk voor de eerste indruk van bezoekers en/of potentiële klanten, maar ook voor de vindbaarheid van je bedrijf of organisatie. Door het plaatsen van een reclame totem bij je bedrijf of organisatie wordt professionaliteit uitgestraald.

Je kunt kiezen uit verlichte of onverlichte (TL-, LED- of Solarverlichting) totems, uit standaardmaten of maten exact voor jullie situatie op maat gemaakt, verschillende vormen etc. Het voordeel van reclame totems is dat je niet gebonden bent aan je gevel, maar dat je ook op een andere prominente fysieke plaats al de pakkende aandacht kunt trekken van bezoekers en publiek. Zo wordt de reclame totem een grote versterkende factor van jouw gevelreclame.

Strategie, advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen je graag verder!

Bel.0165 526 201

  Waarom kiezen voor gevelreclame

  Gevelreclame is simpelweg niet meer weg te denken in de marketing van vandaag de dag. Jouw pand zal in het niet vallen tussen alle andere als je niet aan één of andere vorm van gevelreclame doet. Er is veel keuze, waardoor er voor elk bedrijf of organisatie wel mooie opties zijn om een gebouw, en daarmee het bedrijf of de organisatie, goed te profileren. En budget is ook geen showstopper, want gevelreclame is verkrijgbaar in elke prijsklasse.
  Wat zijn de voordelen van gevelreclame?

  De voordelen van gevelreclame nog even voor je op een rij:

  • Prachtig marketingmiddel om jouw bedrijf/organisatie bij publiek onder de aandacht te brengen
  • Visitekaartje voor je bedrijf/organisatie
  • Onderscheiden van andere bedrijven
  • Voor elk budget beschikbaar
  • Veel keuze uit diverse producten, daardoor altijd passende optie mogelijk
  • Enkele producten hebben extra bijkomende voordelen zoals bijv. zonwering bij raambelettering

   

  Wat is DKTR’s extra aanbod voor jou?

  Wij snappen heel goed, dat wanneer er veel te kiezen is dat misschien ook erg lastig kan zijn. Wat past het beste op jullie pand? Waar moet je allemaal aan denken? Wat zijn de kosten? Welke keuze is het meest duurzaam? Bij DKTR ontzorgen we je graag en denken graag met je mee. Dit is ons extra aanbod voor jou:

  • Specialistische jarenlange ervaring
  • Grote verscheidenheid aan materialen: altijd passend bij jouw situatie
  • Verlichting: meerdere keuzes, zoals LED-, TL- en Solar (informeer bij welke producten welke verlichting mogelijk is)
  • Productie in eigen huis: daardoor o.a. topkwaliteit, snelheid en flexibiliteit
  • Ontzorgen in ontwerpen indien gewenst
  • Montage door eigen vakmensen

   

  DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

  Wil je jouw pand ook voorzien van pakkende gevelreclame? Jouw bedrijf of organisatie qua marketing óók met gevelreclame in de spotlights zetten? Er is veel mogelijk dat is inmiddels helder. Misschien heb je zelf al ideeën of wil je graag dat er met je meegedacht wordt? Laat je helpen en desgewenst geheel ontzorgen door de specialisten van DKTR. Van strategie en design, tot productie, inmeten op locatie en monteren.

  We staan je graag als ervaren full service brandingpartner bij in je keuzes en denken graag met je mee. Je kiest bij ons voor topkwaliteit en 100% service. En heb je grote aantallen nodig? Dat is geen enkel probleem. We nemen de mogelijkheden graag met je door in een vrijblijvend gesprek.