fbpx

Bewegwijzering op maat

Help uw klanten op weg met een goede bewegwijzering. Dit scheelt niet alleen irritatie en veel vragen, maar geeft uw klanten de indruk dat u het binnen uw bedrijf goed op orde heeft. Een goede bewegwijzering voor zowel binnen als buiten zorgt voor een mooie eenheid en overzicht binnen uw bedrijf.

Ons assortiment aan bewegwijzering is zeer divers, van standaardoplossingen tot op maat gemaakte signing. Afhankelijk van het doel,  de locatie en het budget adviseren wij voor elk bedrijf de juiste materialen. DKTR ontwikkelt en produceert alles afgestemd op uw specifieke wensen en huisstijl. Bewegwijzering is niet enkel een routeaanduiding, maar ook het visitekaartje van uw bedrijf.

Waarom DKTR?

  • Persoonlijk advies

  • Eigen productie

  • Creatieve vormgevers

  • Groot productaanbod

  • 100% klanttevredenheid

Totaal oplossing

De informatie op de bewegwijzering kunnen op diverse manieren worden aangegeven. Samen met u bekijken wij alle wensen en bedenken we een ‘wayfinding plan’. DKTR staat garant voor een totaaloplossing.

In het wayfinding plan wordt het volgende beschreven:

  • Soort uiting
  • Locaties van uitingen
  • Inzetten materialen
  • Wijze van montage

 

Middels dit wayfinding plan is er een duidelijk overzicht van de in te zetten bewegwijzering, zodat er niets uit het oog wordt verloren. Daarbij is er met dit plan duidelijkheid over hoe de bewegwijzering er binnen en buiten het bedrijfspand uit komt te zien. De bewegwijzering wordt uitgevoerd met: borden, ophangsystemen, flespalen, zuilen enz. Het gehele plan tekenen wij voor u in een digitaal ontwerp, waarbij uw huisstijl feilloos op elke uiting wordt doorgetrokken. Herkenbaarheid van uw bedrijf en goede zichtbaarheid van de wayfinding staat aan de basis van elk ontwerp wat wij verzorgen.  Basisprincipes die wij hierin meenemen zijn de juiste hoek en afstand van waarneming en de attentiewaarde het ontwerp. Onze vormgevers begrijpen dat hierin de tekstgrootte en het juiste gebruik van contrastkleuren een belangrijke rol spelen.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring , creatieve vormgevers, eigen productieafdeling en ervaren monteurs kunnen wij een totaaloplossing bieden op gebied van wayfinding. DKTR staat voor 100% klanttevredenheid en dat is dan ook wat u kunt verwachten. Elke aanvraag wordt met uiterste zorg behandeld, van een kleine aanvraag tot een compleet wayfinding plan. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.