fbpx

Acrylox Freesletters

Freesletters zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Ze kunnen worden toegepast om een reclame-uiting aan de muur te bevestigen, als gevelleters of onderdeel uitmaken van de bewegwijzering van uw bedrijf. De freesletters kunnen in veel verschillende maten, diktes en materialen geleverd worden, ieder daarvan met zijn eigen voorwaarden en kenmerken.

Een van deze materialen is acryllaatplaat. Acrylox freesletters zijn leverbaar maar liefst 23 verschillende RAL kleuren en kunnen geleverd worden in diktes van 8mm, 19mm en 30 mm. Deze letters zijn eenvoudig in onderhoud, geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en UV-bestendig. Bovendien kunt u kiezen tussen lichtdichte letters, letters met een 40% lichtdoorlaat of blacklight. Hierdoor bent u in staat om de freesletters volledig naar uw eigen wensen vorm te geven waardoor u gegarandeerd bent van een persoonlijk en opvallend resultaat, dat voor een lange tijd mooi zal blijven.

Waarom DKTR?

  • 3D Freesletters in elk formaat

  • Vakkundige montage

  • Voor binnen & buiten

  • Persoonlijk advies

  • 100% klanttevredenheid

Het is mogelijk om de Acrylox freesletters zelf te monteren, dit kan op verschillende manieren. Wanneer u van plan bent om de freesletters enkel binnen en op een gladde ondergrond te gebruiken, kunt u deze zeer gemakkelijk aan de wand bevestigen met behulp van dubbelzijdig 3M tape. Let er hierbij wel op dat de letters niet meer dan 300 mm hoog mogen zijn, met een minimale breedte van 10 mm.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Een tweede optie is om de Acrylox freesletters aan de wand te bevestigen met behulp van afstandhouders. Deze manier van monteren is in het bijzonder geschikt voor freesletters die op een onregelmatige ondergrond of buiten geplaatst worden. Hiervoor verdeelt u eerst de afstandhouders over de oppervlakte van de letters, waarna u de mannetjes van de afstandhouders aan de achterzijde van de freesletters verlijmd. Wanneer u vastgesteld heeft waar u de letters op de muur wilt bevestigen, boort u de drukpunten in de muur, hiervoor kunt u gebruik maken van de bijgeleverde boormal. Vervolgens kunt u de vrouwtjes van de afstandhouders aan de muur monteren met behulp van schroeven, bij voorkeur RVS schroeven om roest te voorkomen. Hierna hoeft u slechts nog de freesletters op de juiste plaats aan te brengen en deze goed aan te drukken.