fbpx

Freesletter Dibond

Freesletters zijn een ultiem middel om uw reclameboodschap de wereld in te sturen. De letters bieden een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u ze gebruiken om uw bedrijfsnaam af te beelden op de gevel van uw pand, om de bewegwijzering binnen en buiten een gebouw aan te geven of om uw logo op de wand te plaatsen. De freesletters kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, ieder daarvan met zijn eigen kenmerken en voorwaarden.

Een van de veel gebruikte materialen is Dibond. De Dibond platen hebben een dikte van 3mm en zijn in het bijzonder geschikt voor de grotere freesletters. Dit omdat de platen erg lichtgewicht zijn en maar minimaal uitzetten. Bovendien zijn de platen weerbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dibond freesletters zijn hierdoor buitengewoon geschikt voor onder andere gevelreclame. Dit materiaal kan standaard geleverd worden in de kleuren wit RAL 9016, zwart RAL 9005, beige RAL 1015, geel RAL 1023, rood RAL 3020, groen RAL 6024 en blauw RAL 5002. Bovendien kunt u nog kiezen voor een van de speciale metalen kleuren zoals goud gebrusht, zilver gebrusht, koper gebrusht of zilver metallic.

Waarom DKTR?

  • 3D Freesletters in elk formaat

  • Vakkundige montage

  • Voor binnen & buiten

  • Persoonlijk advies

  • 100% klanttevredenheid

Het is mogelijk om de Dibond freesletters zelf te monteren, dit kan op verschillende manieren. Wanneer u van plan bent om de freesletters enkel binnen en op een gladde ondergrond te gebruiken, kunt u deze zeer gemakkelijk aan de wand bevestigen met behulp van dubbelzijdig 3M tape. Let er hierbij wel op dat de letters niet meer dan 300 mm hoog mogen zijn, met een minimale breedte van 10 mm.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Een tweede optie is om de Dibond freesletters aan de wand te bevestigen met behulp van afstandhouders. Deze manier van monteren is in het bijzonder geschikt voor freesletters die op een onregelmatige ondergrond of buiten geplaatst worden. Hiervoor verdeelt u eerst de afstandhouders over de oppervlakte van de letters, waarna u de mannetjes van de afstandhouders aan de achterzijde van de freesletters verlijmd. Wanneer u vastgesteld heeft waar u de letters op de muur wilt bevestigen, boort u de drukpunten in de muur, hiervoor kunt u gebruik maken van de bijgeleverde boormal. Vervolgens kunt u de vrouwtjes van de afstandhouders met behulp van een schroeven, bij voorkeur RVS-schroeven om roest te voorkomen, aan de muur monteren. Hierna hoeft u slechts nog de freesletters op de juiste plaats aan te brengen en deze goed aan te drukken.