fbpx

RVS freesletters

Een exclusieve, luxe, driedimensionale uitstraling krijgt u met RVS freesletters. Laat uw bedrijfsnaam, logo, bewegwijzering of huisnummer uitsnijden uit RVS en creëer een opvallende boodschap voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan signage van RVS (Roest Vast Staal).  Dit varieert in verschillende maten, diktes en materialen,  ieder daarvan met zijn eigen voordelen en kenmerken. Met uiterste precisie worden onze RVS freesletters uitgesneden en afgewerkt, waardoor u met onze freesletters de aandacht zal trekken van iedere voorbijganger.

Waarom DKTR?

  • 3D Freesletters in elk formaat

  • Vakkundige montage

  • Voor binnen & buiten

  • Persoonlijk advies

  • 100% klanttevredenheid

Mogelijkheden met RVS

RVS geslepen

Geslepen kwaliteit RVS in kleuren; Goud, koper, koper brute en zilver (leverbaar van 1 – 5 mm, afhankelijk van kleur). Leverbaar in letterhoogte t/m 100 cm. Eenvoudig door ons af te werken met draadstiften (enkel bij 3 en 5 mm) op achterzijde voor een eenvoudige montage. Koper Brute verweert na verloop van tijd en kan uw letter nog een extra mooi effect geven.

RVS spiegel

Goud, zilver, brons, koper spiegel RVS, (leverbaar van 1 – 3 mm, afhankelijk van kleur). Leverbaar in letterhoogte t/m 100 cm.

RVS met extra verlijming op acrylaat

Indien u de letter een iets dikkere look wilt geven of een mooie combinatie wilt maken met een andere kleur ondergrond, dan kunnen wij de RVS letter verlijmen op een gekleurd acrylaat. Dit is mogelijk in dikte 8, 19, en 30 mm en mogelijk in diverse Ral kleuren. Leverbaar in letterhoogte t/m 50 cm.

RVS doosletter, verlicht en onverlicht

Wenst u een nog dikker robuust effect, wat vaak wenselijk is als de letter groot moet worden of op afstand zichtbaar moet zijn. Kies dan voor een doosletter. Deze kan in verschillende dikte worden geleverd (minimaal 8 mm). De uitvoering kan onverlicht of verlicht zijn (direct of indirect).

RVS alternatief

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u toch een RVS look? Geen probleem; hiervoor bieden wij 2 alternatieven; Geanodiseerd aluminium of een sandwichpanel met RVS geslepen look.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

RVS onderhoud & montage

Enige verwarring ontstaat vaak over de benaming RVS. Dit betekent in tegenstelling tot de algemene gedacht niet RoestVrijStaal, maar RoestVastStaal. De betekenis is dat RVS zelf niet kan oxideren, maar wel oxidatie vanuit omgeving kan aantrekken

Onderhoud

Vette vingers van zeelucht tot ijzerstof van spoorbanen, er zijn veel factoren die de oxide huis van het RVS kan beschadigen. Ons advies is minimaal 4x per jaar onderhoud te verrichten op de RVS letters. Dit is uiteraard afhankelijk van de omgevingsfactoren. Gebruik hierbij uitsluitend het door ons aangeboden RVS cleaner. Dit een speciale chloorvrije cleaner wat zorgt voor een beschermende laag om het RVS.

Montage

Wij bieden montage aan door onze speciaal opgeleide monteurs. Het is mogelijk om de RVS freesletters zelf te monteren, dit kan op verschillende manieren. U wordt echter geadviseerd om bij het aanbrengen van de letters handschoentjes te dragen om eventuele beschadiging te voorkomen. Deze speciale handschoenen wordt bij uw bestelling standaard meegeleverd. Na 3 dagen dient het RVS goed ingespoten te worden met speciale chloorvrije RVS cleaner.

Bij montage van uw RVS freesletters op een gladde ondergrond bieden wij de mogelijkheid dat de achterkant verlijmd is met speciale dubbelzijdig 3m tape.  Let er hierbij wel op dat de letters niet meer dan 300 mm hoog mogen zijn, met een minimale breedte van 10 mm.

Een tweede optie is om de RVS freesletters aan de wand te bevestigen met behulp van afstandhouders. Deze manier van monteren is in het bijzonder geschikt voor freesletters die op een onregelmatige ondergrond of buiten geplaatst worden. Hiervoor verdeelt u eerst de afstandhouders over de oppervlakte van de letters, waarna u de mannetjes van de afstandhouders aan de achterzijde van de freesletters verlijmd. Wanneer u vastgesteld heeft waar u de letters op de muur wilt bevestigen, boort u de drukpunten in de muur, hiervoor kunt u gebruik maken van de bijgeleverde boormal. Vervolgens kunt u de vrouwtjes van de afstandhouders met behulp van een schroeven, bij voorkeur RVS schroeven om roest te voorkomen, aan de muur monteren. Hierna hoeft u slechts nog de freesletters op de juiste plaats aan te brengen en deze goed aan te drukken.

De laatste optie is dat we gesoldeerde moeren of draadstiften op de achterzijde van de RVS freesletters monteren.

Laat u door onze verkoopafdeling hier vrijblijvend over adviseren. Vraag nu direct een offerte aan.