fbpx

Lichtbak

Met een lichtbak op de gevel van uw bedrijf of winkel zorgt u voor een opvallende reclame-uiting die zowel overdag als ‘s avonds goed zichtbaar is.

DKTR is de specialist op gebied van op maat gemaakte lichtbakken. Door gebruik te maken van een breed scala aan standaardprofielen en jarenlange kennis van lichtbak-toebehoren kunnen wij kwaliteitsproducten leveren op korte termijn en voor scherpe prijzen. Wij zijn constant ons assortiment aan het uitbreiden met innovatieve en duurzame producten. Denk hieraan aan LED-verlichting of speciale vormen voor de lichtbakken.

Waarom DKTR?

  • Lichtbakken op maat

  • Montage in heel NL & BE

  • Gecertificeerde monteurs

  • Dubbel- en enkelzijdig

  • Energiezuinige Ledverlichting

  • 100% klanttevredenheid

Op maat gebouwde lichtbakken

 

Een lichtreclame is bij DKTR uitvoerbaar in allerlei soorten en maten. Aan de hand van uw wensen en budget maken kiezen wij samen met u welke lichtbak het beste bij u reclame-uiting past. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte lichtbakken:

Enkelzijdige lichtbak: Dit uit geanodiseerde aluminium profielen opgebouwde systeem is standaard verkrijgbaar in een brute aluminium kleur, maar kan ook in RAL worden gespoten. De witte opaalplaat zorgt voor een optimale lichtreflectie. Deze bak is uitvoerbaar in TL of met een energiezuinige LED-verlichting. De enkelzijdige lichtbak is verkrijgbaar in  een recht, licht gebogen en proton profiel.

Dubbelzijdige lichtbak: Een uit geanodiseerde aluminium profiel opgebouwde bak en voorzien van aan weerszijden acrylaat opaalplaten. Standaard is dit profiel in de kleur brute aluminium, maar deze is op aanvraag ook in RAL kleur te spuiten. De verlichting is uitvoerbaar in TL of LED. Deze dubbelzijdige lichtbakken zijn verkrijgbaar in een recht of een licht gebogen profiel

Doeklichtbak: Een geanodiseerd aluminium profiel waarvan in plaats van een opaalplaat er een backlit doek wordt ingespannen. Dit doek wordt ingespannen met RVS spanveren. De verlichting is standaard met een energiezuinige LED.  Het backlit spandoek zorgt voor een hoogwaardig translucent effect.

Lichtbak ovaal/rond:  Deze tot maximaal 150 cm ronde en ovale lichtbakken zijn uitvoerbaar in bruut aluminium 20 mm dik profiel en kunnen tevens in elke RAL kleur worden gespoten. Deze lichtbakken zijn voorzien van TL-verlichting en zowel enkelzijdig als dubbelzijdig uitvoerbaar.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

3 tips bij aankoop van uw lichtbak

Onze medewerkers staan voor u klaar met het juiste advies, ontwerp en montage. Hierbij al enkele gratis tips in het maken van de juiste keuze voor uw lichtbak.

Tip 1: Neem een lichtbak met een energiezuinige LED-verlichting. Deze extra investering in lichtreclame verdient u al snel terug in de jaarlijkse besparing van energiekosten.

Tip 2: Gebruik een schemerschakelaar zodat uw lichtbak automatisch aangaat. Zo vergeet u deze nooit aan te zetten.

Tip 3: Heeft u meerdere lichtbakken, bestel hiervoor dan ook een losse schemerschakelaar bij en sluit alle lichtbakken aan op een schakelaar.

Op zoek naar een lichtbak voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan.