fbpx

Lichtbakken

Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van buitenreclame, kan een lichtbak een enorme toegevoegde waarde hebben. Hierdoor heeft u niet alleen overdag plezier van uw reclameobject, maar kunt u hier ook ‘s avonds, nadat het donker is geworden, nog van genieten. Uit onderzoek blijkt bovendien dat de prijs-effectiviteitsverhouding bij lichtbakken er positief uitpakt. Lichtbakken zijn leverbaar in verschillende vormen, formaten en RAL-kleuren. Het ontwerp kan aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld kiezen voor een simpele zwart-wit belettering, maat u kunt de bak ook volledig om laten spuiten in uw huisstijlkleuren.

Er is een grote verscheidenheid in typen lichtbakken. Een van de meest populaire vormen is de enkelzijdige lichtbak. Deze lichtbak, vervaardigt uit geanodiseerde aluminium, dient tegen een wand bevestigd te worden, waarna de door u gekozen belettering, letterlijk naar buiten gestraald wordt. Behalve de enkelzijdige lichtbak kunt u ook kiezen voor een dubbelzijdige lichtbak. Hierdoor is uw reclameboodschap van twee kanten te bewonderen. Andere voorbeelden van veel gebruikte lichtbakken zijn ronde of ovale lichtbakken, kubussen, lantaarnpaalbakken of de doeklichtbak.

Waarom DKTR?

  • Breed assortiment

  • Advies op maat

  • Hoge kwaliteit

  • Gecertificeerde monteurs

  • 100% klanttevredenheid

Deze laatste variant verwijst naar een vorm van lichtreclame waarin een lichtdoorlatend doek wordt ingespannen op een aluminium frame. Dit doek, dat te bedrukken is met een door u gekozen ontwerp, wordt vervolgens, net zoals de andere lichtbakken, verlicht door middel van TL of LED lampen. Hierdoor trekt uw boodschap de aandacht van iedereen in de omgeving. Door de opaalplaat die wordt gebruikt in andere soorten lichtbakken te vervangen met een spandoek is de doeklichtbak bovendien zeer geschikt voor reclameboodschappen van grotere formaten.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Het is aan te raden om uw lichtbak te verlichten door LED-lampen. Deze lampen zijn duurder dan TL-lampen, maar tegelijkertijd ook een stuk energiezuiniger. U zult uw investering meer dan terugverdienen in de energiekostenbesparing. LED-licht heeft bovendien veel lagere onderhoudskosten en is in verhouding makkelijker om te installeren. Ook is het aan te raden om naast een lichtbak ook meteen een schemerschakelaar aan te schaffen. Hierdoor zal uw lichtreclame automatisch inschakelen op het moment dat het buiten donker worden en voorkomt u dat u vergeet om de lichtbak ‘s avonds in te schakelen of deze ‘s ochtends weer uit te zetten.