fbpx

Reclamezuil

Reclame door een  opvallende representatie zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Een van de producten die grote invloed uit kan oefenen op de indruk die u als onderneming op bezoekers maakt, is de reclamezuil. DKTR kan u voorzien van standaard of op maat gemaakte reclamezuilen.

Doordat wij een heel breed assortiment hebben en ook op aanvraag reclamezuilen voor u kunnen produceren, heeft u alle vrijheid om het soort zuil te kiezen dat het beste past bij uw bedrijf en de gewenste boodschap. Zo heeft u de keuze tussen onverlichte of verlichte zuilen, waarbij u in sommige gevallen ook kunt kiezen tussen verschillende soorten licht. Naast Tl-licht bieden wij namelijk ook energiezuinige Ledverlichting en hebben wij zelfs een verlichte zuil waarbij gebruik wordt gemaakt van solar-verlichting. Ook kunt u uiteraard kiezen voor  verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Kortom de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Waarom DKTR?

  • Maatwerk

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • Creatief ontwerp

Standaard type reclamezuilen

Een reclamezuil mag niet ontbreken in de bewegwijzering van uw bedrijfslocatie. Deze eyecatcher draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk en kan gelijk meewerken in de route-aanduiding binnen uw locatie. De reclamezuil is vaak het eerste wat klanten zien bij het bezoeken van uw bedrijf, daarom zorgen wij ervoor dat deze zuil een mooi visitekaartje voor uw onderneming wordt. Een goede eerste indruk is immers van grote betekenis.

DKTR heeft een breed assortiment aan reclamezuilen. Ieder met zijn eigen kenmerken, zodat u kan kiezen voor de variant die het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De zuilen kunnen worden gemaakt in elke vorm en omvang die u wenst. Prijstechnisch is het over het algemeen het meest interessant om te kiezen voor een standaard type reclamezuil. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende modellen. Al deze reclamezuilen zullen uiteraard door ons voorzien worden van een persoonlijke en creatieve bedrukking.

Ovaalvormige verlichte zuil

Een strakke aluminium, geanodiseerd verlichte reclamezuil. Door de verlichting zal uw reclameboodschap ten alle tijden duidelijk zichtbaar zijn voor gasten en voorbijgangers. Ook verkrijgbaar in RAL kleur. Verlichting is met TL of Led met eventueel een schemerschakelaar zodat het licht automatisch aan en uitgaat op de gewenste tijden zonder dat u hier zelf aan hoeft te denken

Rechte verlichte zuil

Een rechte verlichte zuil van geanodiseerd aluminium. Tevens beschikbaar in RAL kleur. Deze zuil bevat high-power Ledverlichting en heeft een optionele schemerschakelaar die ervoor zorgt dat het licht automatisch uit en aan schakelt

Solar verlichte zuil

Een onderhoudsvriendelijke op solar verlichte zuil. 100% werkend op zonne-energie en perfecte uitlichting. Deze solar-reclamezuil zal na de eenmalige investering die er tegenover staat kostenbesparend werken. Daarnaast geeft deze reclamezuil uw onderneming meteen een duurzaam uiterlijk.

Ovaalvormige onverlichte zuil

Onverlicht H Profiel, ovaalvormige reclamezuil, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Optioneel te spuiten in RAL kleur of RVS look platen.

Rechte onverlichte zuil

Rechte onverlichte aluminium  zuil. Verkrijgbaar in geanodiseerd, RAL of RVS look. Standaard leverbaar in vier formaten: 200 x 80 cm, 250 x 105 cm, 300 x 130 cm, 400 x 130 cm.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Maatwerk oplossingen

Naast de standaarduitvoeringen van reclamezuilen die hierboven genoemd worden, kan DKTR u ook voorzien van maatwerk oplossingen. Aan de hand van uw offerte aanvraag werken wij voor u een op maat gemaakte zuil uit met elke gewenste vorm, materiaal, kleur en afmeting. Hierbij is het zelfs mogelijk om de zuil digitaal te maken middels ingebouwde schermen waarmee u zorgt voor een leuke interactie met uw informatie. Deze toepassing maakt het zeer gemakkelijk om de boodschap op de reclamezuil vaker te veranderen of bijvoorbeeld aan te passen aan de situatie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze sign-specialisten staan klaar om u te voorzien van juiste advies, prijs en overige informatie.

Voor een reclamezuil is het uiteraard essentieel dat u een design heeft dat precies past bij uw bedrijf en het imago dat u af wilt geven aan gasten en voorbijgangers. Misschien wilt u werken met uw huisstijl of logo, of heeft u zelf al een mooi ontwerp klaarliggen. Mocht u nog geen design hebben, dan beschikt DKTR over een eigen ontwerpteam. Zij hebben veel ervaring met het opstellen van creatieve en representatieve ontwerpen. Bovendien zijn zij volledig op de hoogte van alle technische aspecten waar u tegen aan kunt lopen bij het kiezen of maken van een ontwerp voor een reclamezuil, en kunnen ze u helpen alle mogelijke problemen te omzeilen. Zodat u gegarandeerd vertrekt met een product waar u 100% tevreden over bent.

Wij overzien de productie van de reclamezuilen zelf. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van kwaliteitstechnieken, zodat u verzekerd bent van een professioneel ogend resultaat. Bovendien zorgt goede productie ervoor dat dit product erg duurzaam is en er lang mooi uit zal blijven zien.

Ook in de montage kunnen wij voor u voorzien. Wij kunnen de door u gekozen reclamezuil bij u op locatie kunnen monteren. Hiervoor beschikken wij over ons eigen montageteam. Zij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van reclamezuilen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de door u gekozen reclamezuil ook professioneel oogt op locatie.

Heeft u interesse in een van de bovengenoemde producten, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem voor vragen contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij antwoorden op werkdagen altijd binnen een dag, zodat u snel verder kunt met uw plannen.