fbpx

Vlaggen & Masten

DKTR levert vlaggenmasten en vlaggen voor bedrijf en consument in iedere vorm of afwerking. Ons assortiment bestaat uit beachflags, landenvlaggen, baniervlaggen, kioskvlaggen, golfvlaggen en eigen formaat vlaggen.

Met computergestuurde snijmachines en een ervaren naaiatelier is elke gewenste vlag door ons te produceren. Wij produceren zowel digitaal geprinte vlaggen als gezeefdrukte vlaggen. Digitaal is aantrekkelijk bij kleine aantallen en een korte levertijd. Voor grote aantallen met dezelfde opdruk is zeefdruk interessanter.

Vlaggenspecialist

DKTR is de vlaggen specialist. Bij ons krijgt u advies over; afmeting, materiaal keuze, afwerking en locatie. Onze vormgevers houden bij het ontwerp rekening met zichtbaarheid, huisstijl maar bijvoorbeeld ook windrichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij DKTR en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Waarom DKTR?

 • Groot assortiment

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwaliteit

 • Gecertificeerde monteurs

 • 100% klanttevredenheid

Vlaggen assortiment

 

De keuze in ons assortiment is ruim. We helpen u daarom graag op weg met deze opsomming van meest voorkomende vlaggen, zodat u weet welke vlag bij u past.

 • Gevelvlag

Dit is de meest voorkomende vlag, te bestellen in elke gewenst formaat. Deze rechthoekige vlag is standaard afgewerkt met een koord en lus. Duurzaamheid van deze vlaggen is bij maximaal windkracht 6; 3 tot 4 maanden.

 • Baniervlag

Dit staande model vlag is steeds populairder aan het worden bij bedrijven. Baniervlaggen hebben een groot oppervlakte, waardoor er veel ruimte is voor uw reclame-uiting. De baniervlag is voorzien van een tunnel bovenin voor de banierhouder. Verder is deze afgewerkt met haken om hem vast te maken aan het koord van uw vlaggenmast.

 • Landenvlag

Een mooie vlag van ieder gewenst land staat mooi aan uw bedrijfspand of woonhuis. Standaard formaten zijn 100 x 150 cm, 150 x 225 cm en 200 x 300 cm.

 • Kioskvlag

De kioskvlag (ook wel ijsco of driehoeksvlag genoemd) is geschikt voor op uw foodtruck, marktkraam of winkel. De vlag is gemaakt van dik spandoekmateriaal en voorzien van een dubbelzijdige print. De standaard formaten zijn 68 x 68 x 136 cm,  50 x 100 x 150 cm en  75 x 75 x 150 cm. Levensduur is 3 tot 4 maanden bij maximaal windkracht 6

 • Beachflag

Beachflags is een betaalbare blikvanger voor binnen en buitengebruik Wij leveren diverse modellen beachflags in verschillende formaten. Met het juiste voetstuk is de de beachflag in te zetten voor elk gewenst gebruik.

 • Golfvlag

Wij produceren golfvlaggen van een extra sterke vlaggenstof, daarbij zijn ze afgewerkt met een golftube die past op elke gangbare golfvlagstok. De golfvlag kunt u voorzien van de reclame-uiting van uw bedrijf of vereniging.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Vlaggenmasten

 

DKTR levert en plaatst vlaggenmasten door heel Nederland van enkel hoogwaardige kwaliteit. Onze vlaggenmasten zijn van een Zweedse fabrikant en onder de strenge ISO9001 en 14001 normering geproduceerd. De vlaggenmast is gemaakt van duurzaam glasvezel-verstrekt polyester, onderhoudsvriendelijk, lichtgewicht en van sterk materiaal. We beschikken over 3 type vlaggenmasten.

 • Masten voor landen-en gevelvlaggen

De basismast voor uw landen of gevelvlaggen. De vlag kunt u verwisselen met een hijskoord. Het hijskoord-systeem bieden wij aan in 3 varianten: uitwendig hijskoord, intern vlaggenkoord met afsluitbaar antidiefstalluik en een variant met intern vlaggenkoord die bedienbaar is met een RVS-liersysteem

 • Kantelbare masten voor baniervlaggen

Deze robuuste vlaggenmast is geschikt voor baniervlaggen. Boven in de vlaggenmast is een banierhouder geplaatst, waarop de baniervlag gemonteerd kan worden. De mast dient gekanteld te worden om de baniervlag te verwisselen.

 • Easylift masten voor baniervlaggen

Voor het ultieme gemak bij het verwisselen van baniervlaggen adviseren wij de easylift mast. Hierdoor hoeft u voor het verwisselen van uw baniervlag de mast niet meer te kantelen, maar kunt u bij uw baniervlag via het hijsbare systeem op deze vlaggenmast hijsen.