fbpx

Interieurdecoratie

 

Interieurdecoratie op kantoor is hot! Dit heeft er grotendeels mee te maken dat u met beeld een bepaalde sfeer kan creëren waar uw personeel zich prettig bij voelt. Wie wil er niet in een omgeving werken die gedecoreerd is met mooie beelden en kleurcombinaties? Mensen vinden het belangrijk om een thuisgevoel te hebben. Door dit te creëren zal dit ten goede komen van de werksfeer en zal dan ook leiden tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Wij bieden diverse producten aan  die dit effect kunnen hebben op de omgeving. Zo bestaan er materialen die de akoestiek beïnvloeden en materialen die antibacterieel zijn. Het is zelfs mogelijk om geuren te absorberen met folie. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Interieurtoepassingen

Veel gebruikte interieurdecoratie producten zijn:

Fotobehang
Ons fotobehang kunnen we zeer scherp printen en tot wel 5 meter breed printen (lengte max. 50 meter). Omdat het materiaal zo breed is zullen er geen naden zijn te zien zijn en zal de print uit 1 stuk bestaan. Ideaal voor in een kantoor omgeving , winkel, hotel of zorginstelling.

Textielframes
Textielframes zijn ideaal voor omgevingen die vaak van beeld willen wisselen. Het plaatsen van het frame vindt eenmalig plaats. De doeken kunt u in het vervolg gemakkelijk zelf verwisselen.

Akoestische wanden
Deze wanden zijn speciaal voor ruimtes waarbij men het verbeteren van de akoestiek wilt combineren met het aanpassen van de interieurdecoratie. Bij dit product plaatsen we een frame met een doek. In de ruimte tussen het doek en het frame plaatsen we een geluid absorberend materiaal. Hiermee worden twee vliegen in een klap geslagen. De akoestiek verbetert en u heeft meteen een leuke decoratie in uw ruimte.

Interieurfolie
Deze folie is geschikt voor diverse toepassingen. Hierbij valt te denken aan het restylen van bureaus, deuren ramen of andere objecten. Bespaar op uw verbouwkosten door het restylen van oude objecten.

Bewegwijzering
Het belang van een goede bewegwijzering is groot, zeker als het gaat om een omgeving waarbij bezoekersstromen groot zijn. DKTR kan u goed adviseren en heeft ervaring in het maken van een bewegwijzeringsplan.

Vloerreclame
Dit product is erg populair bij de retail-bedrijven en is verkrijgbaar in diverse soorten en formaten. Tegenwoordig is vloerreclame ook mogelijk buiten uw winkel of bedrijf.

Zorg en Welzijn
Voor de zorgsector hebben wij inmiddels al meerdere interieurdecoratie projecten voltooid. Door middel van interieurdecoratie brengen we rust een in omgevingen voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels. Door het plaatsen van bijvoorbeeld een fotobehang met rustige beelden die aanspreken tot de verbeelding van de bewoners, ontstaat er rust en reageren de bewoners minder snel op prikkelingen.
Een beeld-idee perfect uitvoeren naar realiteit is soms een uitdaging. Wat kan wel en wat kan niet bij interieurdecoratie? Hiervoor is een partner die kennis van zaken heeft enorm belangrijk. Bij DKTR beschikken we over deze kennis en ervaring. We kunnen u hiermee uitstekend van dienst zijn. We denken (pro)actief mee en zullen altijd werken naar een oplossing. Er is voor ons maar een ding belangrijk en dat is dat u en uw klanten tevreden zijn met het door ons geleverde werk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Architecten
Wij werken voor het plaatsen van interieurdecoraties veel samen met reclamebureaus. Daarbij streven wij naar een soepele samenwerking. Door van te voren een project goed door te nemen worden problemen getackeld en kunnen we 100% klanttevredenheid garanderen. Ook hebben wij interessante constructies voor bureaus die regelmatig decoraties door ons laten uitvoeren.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw interieur en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.