fbpx

Fotobehang

Fotobehang is al lang niet meer een simpel behangetje bij je tante thuis, steeds meer bedrijven en instellingen zetten tegenwoordig muurprints in om voor sfeer en productiviteit te zorgen. Fotobehang, ook wel een wallcover genoemd, kan door ons in alle formaten geprint worden. Prints van maximaal 5 meter breed (en 50 meter lang) kunnen wij aan één stuk printen, waardoor u een mooi naadloos fotobehang krijgt. Grote of kleine muren, wij kunnen ze allemaal voor u beplakken. Ook zijn de mogelijkheden in prints eindeloos.

Bekijk voor een greep uit onze projecten met fotobehang de onderstaande foto’s of lees meer over het gehele project op onze projecten pagina.

Waarom DKTR?

  • Fotobehang voor sfeer

  • Makkelijk schoon te maken

  • Montage op locatie

  • 100% klanttevredenheid

  • Van concept tot realisatie

Breed toepasbaar, naadloos en van hoge kwaliteit

Met fotobehang kunt u veel kanten op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo of de huisstijl van uw bedrijf terug te laten komen op de wanden of kies juist voor iets totaal anders door een mooie foto af te beelden op de muren. DKTR beschikt over een grote databank aan hoge resolutie foto’s en afbeeldingen waarvan u gebruik kunt maken. DKTR print in super scherpe kwaliteit waardoor zelfs de kleinste details in de foto’s te zien zijn. 

Enkele voorbeelden van fotobehang kunt u hierboven terugzien. Hiertussen staan ook een aantal muren die wij bij de Erasmus universiteit in Rotterdam hebben gemonteerd. U ziet, er is gekozen uit een grote verscheidenheid aan afbeeldingen, van levensechte dieren tot een lijntekening van de skyline van New York. Elke ruimte heeft op deze manier een andere muurprint gekregen. 

Bij het hoofdkantoor van Jumbo Visma heeft men juist gekozen voor een foto met hun wieler- en schaatsploegen, om zo steeds weer duidelijk te maken aan het personeel waarvoor zij aan het werk zijn.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Fotobehang van topkwaliteit

Fotobehang wordt veel toegepast bij horecazaken, in wachtkamers bij bedrijven maar kan ook een uitkomst bieden voor afdelingen binnen de zorg. Zo is op de dementie-afdeling van een zorginstelling fotobehang ingezet om deuren er uit te laten zien als boekenkasten. Hierdoor werd het voor patiënten makkelijker de weg te vinden zonder dat daarvoor begeleiding nodig is. Ook in winkels kan wanddecoratie zeer effectief zijn. Bij een van onze projecten hebben wij bijvoorbeeld een visual van een schip aangebracht in een viswinkel, als onderdeel van de complete restyling van het pand. Deze nieuwe wanddecoratie, die een rij witte tegels vervangt, geeft de winkel een hedendaags en modern uiterlijk en creëert tegelijkertijd een sfeer die goed aansluit bij de winkel.

Voordelen van het fotobehang zijn:

* Het materiaal kan tot 5 meter breed (lengte max. 50 meter) geprint worden. Dit is een stuk breder dan de gemiddelde muurhoogte in een pand. Hierdoor kan de print in zijn geheel aangebracht worden en zijn er geen naden zichtbaar.

* Het materiaal is krasvast en waterafstotend. Hierdoor is het makkelijk schoon te houden en zal het niet beschadigen bij het schoonmaken.

* Het materiaal is zelfs buiten te gebruiken. Dit komt door de UV-inkten waar wij mee printen. Een voordeel van printen met UV-inkten is dat het fotobehang niet snel zal verkleuren in de zon en er dus lang mooi uit zal blijven zien.

* DKTR print met een super kwaliteit (1440 DPI). Dit is de hoogste print resolutie die machines
 op dit moment kunnen printen. Hiermee bent u dus verzekerd van een

Haarscherp en kwalitatief goed resultaat.

Het is echter wel van belang dat u bij uw materiaalkeuze rekening houd naar de langdurigheid van uw project. Fotobehang is bedoeld als permanente toepassing en dus niet geschikt als tijdelijke decoratie. Als u van plan bent om de print snel weer te verwijderen of deze vaker te vervangen raden wij u aan om voor een textielframe te kiezen. Uiteraard kan DKTR u hier ook mee helpen.

Het maken en plaatsen van fotobehang is een stuk maatwerk. Elke ruimte vraagt om zijn eigen handelswijze. DKTR kan ervoor zorgen dat de door u gekozen wanddecoratie zorgvuldig wordt aangebracht en professioneel wordt afgewerkt voor een mooi en duurzaam resultaat . Wanneer u geïnteresseerd bent in het behang kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u een passend voorstel maken.

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw fotobehang en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur!