FotobehangFotobehang is al een lange tijd populair bij particulieren, maar wordt tegenwoordig ook steeds meer ingezet door bedrijven en instellingen. Het gebruik van foto’s en kleuren op de wanden van uw kantoor- of vergaderruimtes kan de werkervaring van uw personeel een stuk prettiger maken. Door fotobehang te gebruiken, versterkt u niet alleen het imago en de identiteit van uw bedrijf, maar roept u bovendien bij uw medewerkers en bezoekers positieve emoties en reacties op, zodat zij zich beter thuis voelen binnen uw instelling. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een positieve werking kan hebben op de productiviteit en ziekteverzuim van uw personeel. Bovendien is het inzetten van wandbekleding een relatief gemakkelijke en efficiënte manier om de interieur van uw bedrijf een geheel nieuw uiterlijk te geven. De mogelijkheden in prints zijn eindeloos.

Waarom DKTR?

  • Persoonlijk advies

  • Vakkundige monteurs

  • Creatief ontwerp

  • Hoge kwaliteit

  • 100% klanttevredenheid

Breed toepasbaar, naadloos en van hoge kwaliteit

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo of de huisstijl van uw bedrijf op de wanden af te beelden, maar natuurlijk ook een foto uitzoeken om op het behang te laten drukken. Zo kunt u in een handomdraai meer rust scheppen in een ruimte door een mooie bos- of zee prent of juist het internationale karakter van uw bedrijf weerspiegelen door de drukke straten van New York aan uw muur te plakken. Hiermee creëert u met gemak elke gewenste sfeer. 

DKTR print fotobehang in super scherpe fotokwaliteit, waardoor zelfs de kleinste details in foto’s te zien zijn.

Fotobehang wordt veel toegepast bij horecazaken, in wachtkamers bij bedrijven maar kan ook een uitkomst bieden voor afdelingen binnen de zorg. Zo is op de dementie-afdeling van een zorginstelling fotobehang ingezet om deuren er uit te laten zien als boekenkasten. Hierdoor werd het voor patiënten makkelijker de weg te vinden zonder dat daarvoor begeleiding nodig is. Ook in winkels kan wanddecoratie zeer effectief zijn. Bij een van onze projecten hebben wij bijvoorbeeld een visual van een schip aangebracht in een viswinkel, als onderdeel van de complete restyling van het pand. Deze nieuwe wanddecoratie, die een rij witte tegels vervangt, geeft de winkel een hedendaags en modern uiterlijk en creëert tegelijkertijd een sfeer die goed aansluit bij de winkel.

DKTR kan elk gewenst formaat behang maken. Het behang bestaat niet uit dunne banen met naden tussen de stroken, maar uit een grote print. Heeft u bijvoorbeeld een kantine binnen uw bedrijf van 5 meter x 20 meter die u volledig wilt laten behangen, dan kan dit uit een print gerealiseerd worden waardoor u gegarandeerd een naadloos en professioneel ogend resultaat krijgt.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Fotobehang van topkwaliteit

Voordelen van het fotobehang zijn:

* Het materiaal kan tot 5 meter breed (lengte max. 50 meter) geprint worden. Dit is een stuk breder dan de gemiddelde muurhoogte in een pand. Hierdoor kan de print in zijn geheel aangebracht worden en zijn er geen naden zichtbaar.

* Het materiaal is krasvast en waterafstotend. Hierdoor is het makkelijk schoon te houden en zal het niet beschadigen bij het schoonmaken.

* Het materiaal is zelfs buiten te gebruiken. Dit komt door de UV-inkten waar wij mee printen. Een voordeel van printen met UV-inkten is dat het fotobehang niet snel zal verkleuren in de zon en er dus lang mooi uit zal blijven zien.

* DKTR print met een super kwaliteit (1440 DPI). Dit is de hoogste print resolutie die machines
 op dit moment kunnen printen. Hiermee bent u dus verzekerd van een

Haarscherp en kwalitatief goed resultaat.

Het is echter wel van belang dat u bij uw materiaalkeuze rekening houd naar de langdurigheid van uw project. Fotobehang is bedoeld als permanente toepassing en dus niet geschikt als tijdelijke decoratie. Als u van plan bent om de print snel weer te verwijderen of deze vaker te vervangen raden wij u aan om voor een textielframe te kiezen. Uiteraard kan DKTR u hier ook mee helpen.

Het maken en plaatsen van fotobehang is een stuk maatwerk. Elke ruimte vraagt om zijn eigen handelswijze. DKTR kan ervoor zorgen dat de door u gekozen wanddecoratie zorgvuldig wordt aangebracht en professioneel wordt afgewerkt voor een mooi en duurzaam resultaat . Wanneer u geïnteresseerd bent in het behang kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u een passend voorstel maken.

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw fotobehang en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur!