fbpx

Interieurfolie

Interieurfolie is ideaal voor het restylen van muren, ramen, meubels of andere interieur items. Met ons interieurfolie zijn de mogelijkheden ongekend hoog. De folies hebben een echte look en feel van hout, metaal, stof of steen. Hiermee tover je een kunststof balie bijvoorbeeld om naar een houten exemplaar.

Wij werken enkel met kwaliteitsfolies van o.a. 3m Dinoc, waardoor we kunnen garanderen dat alle interieurfolies op iedere soort ondergrond voor jaren mooi blijft. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om deze interieurfolies op de juiste manier aan te brengen, zodat wij garant staan voor een mooi eindresultaat.

Waarom DKTR?

  • Advies op maat

  • Hoge kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • Groot assortiment

  • 100% klanttevredenheid

Interieurfolie

Stel u heeft in uw bedrijf diverse bureaus staan in een hout gele kleur. Omdat de meubels qua kleur niet meer in uw interieur passen wilt u deze vervangen terwijl ze eigenlijk nog goed zijn. Dat is met interieurfolie niet meer nodig. DKTR beplakt de bureaus met krasbestendige folie in een andere kleur zodat u niets meer ziet van de originele kleur. Hiermee kan u enorm veel kosten besparen door het product te  restylen in plaats van het opnieuw aan te schaffen. De folies zijn er in verschillende typen zoals : houtlook, betonlook, marmer, hoogglans, mat, stof en nog veel meer. De materialen zien en voelen zo levensecht dat u echt het idee heeft dat de folie geen folie is, maar bijvoorbeeld een stuk hout. Zelfs de nerven van het hout zitten in de interieurfolie verwerkt.

Deuren voorzien van een nieuwe uitstraling is ook goed mogelijk met folie. Een mooi voorbeeld van het beplakken van deuren zijn deuren van hotelkamers. Een deur heeft vaak veel te leiden door het vele gebruik van gasten en medewerkers. Het opnieuw schilderen van een deur is een tijdrovende klus. Hier bent u als hotel eigenaar niet blij mee aangezien u de kamer niet kan verhuren in de periode dat u deze aan  het onderhouden bent. Door de deuren niet te schilderen maar te beplakken kan u de kamer na slechts 8 uur al weer verhuren zonder nare geuren.

Ook ramen zijn erg geschikt voor gebruik van interieurfolie. Een veel gebruikt product is de glasfolie, ook wel zandstraal folie genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt als privacy folie voor bijvoorbeeld spreekkamers, inkijk bij grote ramen of bij verzorgingstehuizen om te voorkomen dat mensen tegen het raam aan lopen. Deze folie kunnen wij in elke formaat en vorm maken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden die er zijn door contact met ons op te nemen.

Een bekend merk in de interieur folies is de 3M Dinoc serie. De fabrikant van 3M werkt samen met architecten en ontwerpers en volgt hiermee de trends in de markt. Hierdoor sluit hun productaanbod goed aan bij de wensen van deze tijd. 3M is ook sterk in het bedenken van oplossingen. Deze oplossingen kunnen  voor bedrijven financieel erg interessant kunnen zijn. Vraag ons naar de voorbeelden.

Een andere bekende interieurfolie voor op muren is airtex. Hiermee kunt u een muur een print uit een stuk geven. Dit materiaal kunnen wij namelijk printen tot 5 meter breed (lengte max. 50 meter). De structuur van het materiaal geeft een mooi effect waardoor de kleuren erg uitgesproken worden.

Wilt u het gehele interieurfolie project willen uitbesteden? Geen probleem, wij kunnen het gehele traject verzorgen, van ontwerp tot realisatie. Wij werken alles in eigen huis uit en komen het ook zelf bij u op locatie monteren.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw interieur en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.