fbpx

Textielframe

Met een textielframe is het mogelijk om binnen uw onderneming of instelling een sfeer te creëren en deze op een gemakkelijk manier te wijzigen. Ook wordt een textielframe veel gebruikt als point of sale voor de retail en op beurzen. Een frame wordt gemaakt uit aluminium stukken en is in elk formaat te produceren. Het doek wat we er in hangen is tot 5 meter breed te produceren (lengte max. 50 meter). Hierdoor bent u vrij in het bepalen van een formaat en hoeft u geen rekening te houden met beperkingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tegenwoordig hebben wij in ons assortiment ook een akoestisch frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor rumoerige kantoorruimtes of ruimtes waar veel galm aanwezig is. Door het plaatsen van het akoestische systeem zal het geluid gedempt worden.

De doeken printen wij met sublimatie inkt, deze speciale inkt zorgt er voor dat kleuren er extra sprekend uit zien. De kleuren zullen u verbazen. Printkwaliteit mag nooit een onderwerp van discussie zijn. Daarom printen wij alle doeken in 1440 DPI wat op dit moment de hoogst haalbare resolutie is.

Waarom DKTR?

  • Persoonlijk advies

  • Hoge kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • Creatief ontwerp

  • 100% klanttevredenheid

Textielframe

Een textielframe wordt veel toegepast op beurzen. De reden hiervoor is dat u er gemakkelijk verschillende combinaties mee kunt maken en dat de doeken voor elke beurs makkelijk gewisseld kunnen worden. Zo is het mogelijk om met behulp van twee textielframes een stand in twee delen te verdelen. De mogelijkheden van een textielframe zijn uitgebreid. Het frame is hierdoor erg populair onder standhouders. Het is ook mogelijk om LED-verlichting achter het doek van het textielframe te plaatsen. Hierdoor gaan de kleuren nog meer spreken, dit geeft een zeer luxe uitstraling. Voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen!

Kies voor het gemak van een textielframe. Creëer met behulp van textieldoeken sfeer en ben flexibel, omdat deze doeken zeer gemakkelijk te vervangen zijn. Aan de doeken zit een plastic pees die makkelijk in de sleuf geschoven kan worden. Het vervangen van een doek gebeurt in een handomdraai en kost voor een doek van 2 x 2 meter ongeveer 2 minuten. Tevens is de kostprijs relatief laag in vergelijking met het fotobehang. Hierdoor is het ook nog is financieel aantrekkelijk om textieldoeken te wisselen.

Voordelen van een textielframe zijn:

– Textielframe is op meerdere manieren toe te passen : hangend, zelf staand of aan een wand.
– Enkel of dubbelzijdig staande frames mogelijk
– LED- verlichting voor een luxere uitstraling
– Formaat van het frame is vrij te bepalen

Heeft u een project met meerdere frames, neem dan contact met ons op. Onze account manager komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken of om een voorstel te maken.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw textielframe en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.