fbpx

Vloerreclame

Vloerreclame is in de retailbranche een bewezen product. Het is een product dat bij een groot percentage van uw bezoekers zal opvallen en waarin makkelijk de “call to action” of USP van het bedrijf getoond kan worden.

De vloerreclame wordt fullcolour geprint en kunnen wij in elke gewenste vorm snijden. Deze vloerreclame kunnen we leveren met of zonder belijming. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De aantallen bepalen de techniek. Kleine oplagen worden digitaal geprint, grotere oplagen maken we in zeefdruk. Vloerreclame is niet alleen binnen te gebruiken, ook buiten is de vloerreclame heel goed toepasbaar. Denkt u hierbij aan stickers die voor evenementen worden gebruikt.

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment

  • Eigen productie

  • Persoonlijke aandacht

  • Creatief ontwerp

  • 100% klanttevredenheid

Vloerreclame

Vloerreclame heeft een antislip laag zodat bezoekers van uw winkel of instelling niet kunnen uitglijden over de uiting. Zelfs niet als hij nat is geworden door bijvoorbeeld een schoonmaakmachine. Een aantal toepassingen voor binnen en buiten van vloerreclame zijn:

  • Supermarkten
  • Beurzen
  • Winkelcentra
  • (Sport) kantines
  • Horeca gelegenheden

Het is ook mogelijk om in uw winkel permanente lijnen aan te brengen. Deze kunnen gebruikt worden als looproute. Wij hebben speciale vloerbelijning stickers die u kunt gebruiken voor vloerreclame. Wij kunnen deze ook bij u op locatie aanbrengen. Voor meer informatie hierover kan u het beste contact met ons opnemen.

Vloerreclame is ook heel goed mogelijk door gebruik van een deurmat/uitloopmat. Hiermee kunt u bij binnenkomst direct een boodschap overbrengen aan uw potentiële klant. Deurmatten zijn fullcolour te bedrukken en in elk formaat te maken.

Last-minute een vloerreclame nodig?

Vloerreclame kunnen wij zeer snel maken. Juist bij beurzen waarbij communicatie en uitstraling van groot belang zijn, worden zaken als deze vaak vergeten. Last-minute levering is hiervoor dus essentieel. Door onze eigen productielocatie kunnen wij makkelijk schakelen en ons product zeer snel leveren. Binnen 4 uur als het nodig is! De investering in een beurs is vaak zeer groot, wij snappen dit als leverancier en zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u te helpen.

Heeft u een project voor meerdere winkels? Wilt u dat wij enkel de productie doen van de stickers en zal u personeel zelf alles aanbrengen, of wilt u juist dat wij beiden doen? Alles is mogelijk, neem contact  met ons op voor meer informatie.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

DKTR = 100% Service, Kwaliteit & Ontzorgen

Heeft u een idee voor uw vloerreclame en wenst u dat wij uw idee uitweken tot een design dat wij bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor een interieurdecoratie en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.