fbpx

Zelfklevende vitrage

Zelfklevende vitrage is een vernieuwende vorm van raamdecoratie die een aantal unieke eigenschappen heeft, waardoor dit product zowel voor bedrijven als voor particulieren zeer interessant is. Naast projecten met montage door DKTR kunt u Squid of Veilish folie ook per strekkende meter bestellen in onze webshop: Squid of Veilish.

Er is een reden waarom wij 100% klanttevredenheid durven te garanderen: omdat wij producten leveren waar onze klanten echt blij van worden. Deze innovatieve bekleding voor uw ramen brengt een hoop voordelen met zich mee dankzij haar unieke eigenschappen.

 • Verkrijgbaar in 2 varianten: Squid en Veilish
 • Geschikt voor ieder type raam, dus ook HR+ & HR++ glas.
 • Overdag inkijkwerend. 
 • Hitte- en vochtbestendig en brandvertragend.
 • Kan de gevoelstemperatuur tot wel 3 graden doen dalen.

 

Waarom DKTR?

 • Persoonlijk advies

 • Eigen productie

 • Creatieve vormgevers

 • Groot productaanbod

 • 100% klanttevredenheid

De opvallende eigenschappen van Zelfklevende Vitrage

DKTR biedt twee soorten zelfklevende vitrage: Squid en Veilish raambekleding. Beide varianten zijn gemaakt van een polyester geweven textiel met een zachte en warme uitstraling, vergelijkbaar met bijvoorbeeld inbetween gordijnen. Het is stijlvol, praktisch en functioneel, maar wat zorgt ervoor dat zelfklevende vitrage zo’n interessante innovatie is? Een aantal redenen zijn hiervoor aan te wijzen:

Zowel Veilish als Squid is geschikt voor ieder type raam. Door de open structuur van de producten kan de warmte ontsnappen en is er geen probleem met thermische spanning. Hierdoor is deze folie in tegenstelling tot vele andere soorten raamfolie ook geschikt voor HR++(+) glas. Van vergaderruimtes tot aan de ramen van uw eigen woning, overal is zelfklevende vitrage bevestigbaar. Ten slotte heeft u bij Squid keuze uit 6 verschillende kleuren en bij Veilish uit 3 verschillende kleuren. Deze veelzijdigheid aan kleuren zorgt er dus voor dat de producten geschikt zijn voor elk type interieur, van zakelijk tot huiselijk. Het valt nooit uit de toon.

Deze soort folie is weerbestending. Hitte (tot 60 graden Celsius) en vocht zijn geen probleem. Daarnaast is de stof brandvertragend (M1/B1), waardoor het ook geplaatst mag worden in ruimtes waar strenge brandnormen gelden.

Dankzij de half-transparante eigenschap van dit soort textiel kunt u van binnen naar buiten kijken, maar heeft u overdag weinig tot geen inkijk van buitenaf. U krijgt dus extra privacy zonder hierbij iets af te doen aan uw uitzicht. Het beste van beide werelden. (Let op, wanneer het buiten donker is verdwijnt dit effect.)

Ook biedt zelfklevende vitrage een oplossing wanneer u last heeft van de zon. Beide varianten zijn gemaakt van een open ademend textiel, waardoor het geschikt is als zonwerende decoratie. Afhankelijk van de kleur en de locatie, zal de gevoelstemperatuur in de ruimte waar de folie geplaatst wordt tot +/- 3 graden afnemen. Omdat het textiel gemakkelijk te snijden is in elke vorm en afmeting en op elk type glas te plaatsen is, is het perfect om te plaatsen op dakvensters of glazen daken. Toch op zoek naar een andere oplossing tegen de warmte, bekijk dan onze zon of warmtewerende folies.

Om er zeker van te zijn dat u op de zelfklevende vitrage kunt bouwen, is het product grondig getest. Zowel in een omgeving met een intense zon als een omgeving met een luchtvochtigheid van 99% hield de decoratie prima stand, zonder daarbij in te boeten aan kleefkracht. Stijlvol, praktisch en functioneel. U kunt op dit product bouwen.

Squid vs. Veilish

Squid en Veilish hebben veel overeenkomende eigenschappen, dus welke soort folie is de beste keuze voor u? Hieronder vergelijken wij de twee varianten zelfklevende vitrage die DKTR aanbiedt.

 • Kleuren: Squid heeft als voordeel dat er een grotere keuze is aan kleuren. Waar Squid verkrijgbaar is in 6 verschillende kleuren, Ash, Bone, Chalk, Oak, Rock & Coal, is Veilish slechts verkrijgbaar in 3 kleuren, Wit, Rose-Grijs & Zwart.

Squid kleuren:

squid ashsquid bonesquid chalksquid oakSquid RockSquid Rock

Veilish kleuren:
veilish witveilish rosegreyveilish black

 

 • Rolafmetingen: Waar Squid geleverd wordt op rollen van 130 cm breed, wordt Veilish geleverd op rollen van 137 cm breed.  7 centimeter lijkt misschien weinig, maar in sommige gevallen kunnen deze paar extra centimeters er precies voor zorgen dat de opdracht uit 1 deel gehaald kan worden waardoor er minder folie nodig is, wat natuurlijk weer zorgt voor minder kosten.
 • Prijs: Per strekkende meter is Veilish een iets voordeligere optie dan Squid.

 

Met de grote overeenkomst tussen de twee soorten zelfklevende vitrage kunnen deze drie punten dus doorslaggevend zijn in de keuze die u maakt.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 - 526 201

De mogelijkheden van Zelfklevend Vitrage

Als u op zoek bent naar een oplossing voor meer privacy in uw kantoor of woning, maar u een warme sfeer wilt behouden, dan zijn de raamtextielen van Squid of Veilish de perfecte oplossing voor u. Met de open textielstructuur bieden deze folies u zowel transparantie als privacy, hierdoor versterkt u het huiselijke gevoel in uw kantoorpand, wachtruimte of horeca.

Voor residentiële toepassingen is zelfklevende vitrage ook een zeer geschikte oplossing. Ontwikkeld als een alternatief voor een voilegordijn is deze folie een uitstekende oplossing voor waar er behoefte is aan privacy en zonwering.

Zowel Squid als Veilish folie is eenvoudig zelf te monteren, maar voor grotere ramen of projecten wordt zeker aangeraden om de montage aan professionals over te laten. De monteurs van DKTR zijn gekwalificeerd in het aanbrengen van zelfklevende vitrage en zullen uw ruimte in een handomdraai voor u omtoveren.

Kortom, u kunt veel kanten op met zelfklevende vitrage, bekijk hieronder één van de door ons uitgevoerde projecten. Met behulp van Squid folie in de kleur Ash hebben wij voor het Davinci College in Roosendaal gezorgd voor privacy tussen de welkomstbalie en de achterliggende kopieerruimte.

Dus mocht u niet zo’n doe-het-zelver zijn, of heeft een groot project dan kan DKTR de raamfolie voor u monteren. Van uw woning tot uw gehele kantoorpand, onze installateurs helpen u graag.

Bestellen

Heeft u interesse in deze inventieve decoratie voor uw ramen? Behoefte aan advies van DKTR, of wilt u Squid/Veilish laten plaatsen in uw gehele kantoorpand? Via onze website kun u gemakkelijk, snel en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stemmen ons advies nauwkeurig af op uw behoeften, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Daarnaast helpen wij u ook graag met het plaatsen van de zelfklevende vitrage, mocht dit nodig zijn. DKTR garandeert u:

 • Een groot assortiment, waar u de keuze hebt uit alles wat u maar nodig heeft
 • Persoonlijk en deskundig advies op maat
 • Een goede prijs, en de beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Vakkundige installateurs, mocht het nodig zijn
 • Wij leveren aan zowel bedrijven als aan particulieren
 • Snelle levertijden (binnen 24 uur is mogelijk)
 • 100% klanttevredenheid

 

Bent u op zoek naar Squid of Veilish folie per meter, bekijk dan onze webshop: Squid of Veilish.

Heeft u interesse, maar bent u nog op zoek naar meer informatie of heeft u eventueel nog andere vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op:  0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Wij zijn ook via de mail bereikbaar: hallo@dktr.nl. Wat uw vraag ook is, het team van DKTR staat klaar om u te helpen!