fbpx

Vloerbelijning

Vloerbelijning is ideaal als locatie- aanduiding in een warehouse omgeving. De vloerbelijning is heftruckproof en kan gebruikt worden in diverse omgevingen en op diverse typen ondergronden. Het mooie aan onze lijnen is dat u ze gemakkelijk kan aanbrengen, maar ook kan verwijderen. Hierdoor bent u vrij in het veranderen van uw locaties. Dit in tegenstelling tot een permanente beschilderde vloerlijnen.

Waarom DKTR?

  • Groot assortiment

  • Hoge kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • Persoonlijk advies

  • 100% klanttevredenheid

Voor elk type ondergrond een vloerbelijning

Wij hebben speciale vloerbelijning voor de volgende typen ondergrond:
• Vlakke ondergrond
• Oneven ondergrond
• Koelcellen
• Oude en vieze vloeren
• Vloeren met veel water en olie

Onze vloerbelijning is verkrijgbaar in lengtes van 30 en 60 meter en in de kleuren: wit, zwart, rood, oranje, groen, blauw, donkerblauw, grijs, bruin en paars. De vloerbelijning kan in diverse breedtes besteld worden tot een maximum van 61 cm breed. Hierdoor is het ook mogelijk door middel van vloerbelijning complete looppaden. Het is ook mogelijk om de vloerbelijning te bedrukken. Echter zal er dan wel minimaal een moederrol besteld moeten worden.

Uniek aan ons product is dat we een type hebben dat speciaal gemaakt is voor koelcellen. Een veelvoorkomend probleem is dat de belijming van een sticker in de koelcel onder de 0ºC niet meer werkt en los laat. Dit type vloerbelijning is hier echter speciaal voor ontwikkeld en blijft dus wel zitten. Als u dit wilt testen, neem dan contact met ons op en vraag om een gratis sample!

Heeft u een project waarbij een loods geheel met vloerlijnen geplakt moet worden? U kunt ons hier voor inschakelen om een project van begin tot eind voor u uit te voeren. Of het nu gaat om 100 of 100.000 meter, beide zijn qua capaciteit geen probleem voor ons. Wij beschikken zelf over apparaten waarmee we zeer snel grote oppervlaktes kunnen plakken. Als u grootverbruiker bent van lijnen dan kunnen we deze apparatuur ook aan u leveren. Het is mogelijk om enkel het materiaal te leveren, maar ook om het complete plaatje voor u te verzorgen in dit geval nemen we ook de aanbrenging voor onze rekening.

Naast het leveren van de lijnen kunnen we ook diverse symbolen en markeringen leveren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We komen graag een keer bij u langs om het te bespreken.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201

Kom op spreekuur

Heeft u een idee voor de inrichting van uw warehouse of bedrijf en wenst u dat wij uw idee uitwerken tot een design en dit bij u op locatie inmeten en monteren? Of heeft u een kant-en-klaar ontwerp voor uw locatiestickers en wenst u dat wij enkel de productie en montage uitvoeren? Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en kom bij de dokter op spreekuur.