fbpx

Boerke Verschuren gewrapte eend

Diagnose:
Sommige projecten zijn een echte uitdaging voor onze monteurs en dit is er zeker een(dje). Het gezelligste café in Brede Boerke Verschuren heeft samen met hun reclamebureau The Communication Company een geniale uiting bedacht voor de verouderde witte D2V door het tafelkleed motief te gebruiken als een carwrap over de gehele auto. Uiteraard hebben wij deze uitdaging met beide handen aangepakt.

Recept:
Het idee lijkt simpel om uit te voeren, maar dat is het absoluut niet. De uitdaging bij deze carwrap lag hem in de verouderde autolak, waardoor we niet de vrijheid hadden om de wrap langdurig te laten rusten op de lak, eenmaal vastgeplakt was er een risico dat we de autolak ermee aftrokken. De grootste uitdaging lag in het blokjes patroon. Door de extreme verschillende bollingen van deze auto is het lastig om deze feilloos aan elkaar aan te sluiten.

Behandeling:
Ondanks de uitdagingen hebben onze monteurs deze eend tot een mooi resultaat kunnen wrappen. Café Boerke Verschuren is bijzonder blij met deze unieke eyecatcher.

Ook op zoek naar een speciale carwrap?
Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Heeft u last van zichtbaarheidsklachten?

Bel de DKTR! 0165 526 201

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 526 201