fbpx

DKTR ontzorgt Diervoeding Tak

Bij DKTR ontzorgen wij onze klanten graag. Wij denken graag mee met de klant en zetten hun ideeën om naar mooie eindresultaten. Diervoeding Tak is één van die klanten die wij bij DKTR geholpen hebben met het omzetten van ideeën in mooie reclame uitingen. 

Toen Diervoeding Tak eind 2020 naar een nieuw pand verhuisde was er alle ruimte om dit pand helemaal naar de wens van de klant in te richten. Alles moest nog ingericht worden en alles was dus nog mogelijk. Uiteindelijk heeft DKTR Diervoeding Tak geheel ontzorgt bij de inrichting van het nieuwe pand. Van externe signing om duidelijk te maken dat Happy Dog, Happy Cat en Goood nu op deze nieuwe locatie gevestigd zijn, tot verschillende vormen van interne signing.

Zichtbaarheid in de straat

Aan de buitenzijde van het pand was het vooral belangrijk om voor klanten en voorbijgangers duidelijk te maken dat het bedrijf nu op deze locatie gevestigd zit. Duidelijke bewegwijzering is belangrijk om verwarring te voorkomen. Met een grote dubbelzijdige zuil van 3 meter hoog is het pand niet meer te missen. Nog een duidelijke sticker op de voordeur en een laden en lossen bord was de signing aan de buitenzijde klaar.

Dolblije interne signing

Ook de interne signing is bij het nieuwe pand van Diervoeding Tak goed aangepakt. Verschillende visuals zijn aangebracht met behulp van verscheidene vormen van signing. Zo zijn er zeven textielframes opgehangen in het gebouw met visuals van Happy Dog, Happy Cat en Goood, de drie merken die Diervoeding Tak voert. Deze frames zijn voorzien van textieldoeken met pees, dit zorgt ervoor dat de visuals naar wens gemakkelijk verwisselt kunnen worden voor een andere mooie print. Daarnaast is één van de muren voorzien van naadloos Airtex behang. 

Nu de muren voorzien waren van mooie uitingen waren er ook nog de ramen en deuren die voorzien moesten worden van signing in de huisstijl van het bedrijf. De ramen in de deuren van de vergaderruimte zijn voorzien van one-way vision folie en alle deuren in het pand zijn voorzien van speelse cartoons van honden en katten gesneden uit snijfolie.

Terugkerende klant

Elke winkel en bedrijf ziet haar klanten graag terugkomen, ook DKTR. Nadat wij in 2020 de signing van het nieuwe pand van Diervoeding Tak hadden verzorgd waren wij dan ook maar al te blij om Diervoeding Tak weer te helpen toen zij een nieuwe aanvraag bij ons weglegde. Het wagenpark van het bedrijf moest voorzien worden van bestickering. 

Een Volkswagen Crafter, twee Volkswagen Polo’s en een Peugeot 3008 zijn inmiddels voorzien van een mooie bestickering. Hierbij is rekening gehouden met de kleur van de verschillende voertuigen om zo de verschillende visuals in de huisstijl te monteren. Bij de witte Volkswagen Polo is er bijvoorbeeld gekozen om enkel de achterkant van de auto te wrappen in de blauwe kleur van de huisstijl, terwijl er bij de blauwe Polo juist voor is gekozen om de achterzijde wit te wrappen. De Volkswagen crafter heeft juist weer de blauwe achterkant en voor de Peugeot 3008 is er gekozen om alleen de achterruit te voorzien van one-way vision folie.  

Ondanks dat er verschillende ontwerpen gebruikt zijn voor de verschillende voertuigen is voor ieder voertuig de huisstijl van Diervoeding Tak aangehouden om zo een consistent wagenpark te creëren. 

Wij zijn blij dat wij deze klant mogen blijven ontzorgen.