fbpx

Indoor signing Frame 21 bedrijvenverzamelgebouw

De complete aankleding binnen dit verzamelgebouw is door ons voorzien van verschillende uitingen op diverse ondergronden.

Door gebruik  van speelse elementen in het thema van dit gebouw is een creatieve werkplek gecreëerd. De opdracht die we mee kregen is dat de werkplekken je zintuigen moeten prikkelen.  De ruimtes zijn een combinatie van beleving, grenzen verleggen, slim en creatief ondernemen met een vintage en bourgondische twist.

Totaal concept

Onze rol in dit project

De opdrachtgever heeft in samenwerking met reclamebureau Chips and Salsa de gewenste uitvoeringen geschetst. Middels onze vormgevers is dit verder grafisch uitgewerkt in de diverse uitingen.  Alle elementen zijn door onze eigen productie geproduceerd en door onze vakkundige monteurs gemonteerd op locatie. Doordat deze opdracht groot en complex was en er daarbij ook nog een strakke deadline aan was gebonden is er bij dit project ook voor gekozen een projectleider in te zetten voor de vloeiende uitvoering.

Elementen in het project

Peesdoeken: Kleurrijke ontwerpen zijn geprint op stoffen doek afgewerkt met een pees. Deze doeken zijn ingespannen in strakke aluminium frames.

One way vision:  Voor privacy doeleinde is kantoorruimte beplakt met one way vision raamfolie. Hierdoor is de buitenzijde mooi bekleed met een kleurrijke print en wordt het zicht van binnen naar buiten niet belemmerd.

MuurstickersDiverse muurstickers met knallende teksten en iconen/ logos zijn ingezet in heel het gebouw

RaamstickersTeksten als SSST…. en CLUB aangebracht op diverse ramen

Wrapping: Bestaande bureaus zijn compleet gerestyled door deze in andere kleuren te wrappen.

Kleding: Personeel is aangekleed met blouses door ons voorzien van een mooie bedrukking.