fbpx

Restyling Visgilde Nieuwe markt Roosendaal

Voor deze winkel van ´Visgilde´ hebben we een complete metamorfose verzorgd. Zowel  binnen als buiten het winkelpand

In deze opdracht konden we flink onze creativiteit kwijt. De opdrachtgever liet ons volledig vrij in uitvoering en keuze van materialen.  Zijn wens was als volgt te formuleren: ” De winkel moet een nieuwe, moderne, hedendaagse uitstraling krijgen, zowel binnen als buiten”

Advies, productie en montage

Onze rol in dit project

Adviserend: De opdracht was helder en hierin konden we onze creativiteit laten zien. Samen met de opdrachtgever is gekeken welke elementen in de winkel gewijzigd moesten worden. Er is er voor gekozen om de blauwe en oranje kleuren uit de winkel weg te halen. Deze zijn vervangen door rustige grijs/zwart tinten. Bestaande elementen in de winkel zijn hergebruikt, zodat het budget zo optimaal mogelijk ingezet kon worden.

Productie:  Alle producten die zijn gebruikt hebben wij zelf geproduceerd of afgewerkt. Folies zijn gesneden, fullcolour stickers en spandoeken geprint en afgewerkt, (lichtbak)platen geplakt met stickerfolie inclusief acryloxlogo’s.

Montage Alles is gemonteerd door onze eigen monteurs. Hierbij is rekening gehouden met de klanten die in de winkel konden komen. We zijn extra vroeg gestart met montage, zodat er zo min mogelijk overlast was.

Elementen in het project

WC deuren:  Alle vier de deuren zijn beplakt met mat zwart vinyl. De buitenste deuren zijn voorzien van een vismannetje en visvrouwtje in glanzend donkergrijs. Hiermee creëren we een herkenbare WC deur met een knipoog naar de viswinkel.

Tegels: Alle aanwezige oranje tegels zijn overgeplakt met stickerfolie.  De onderste tegels worden voorzien donkergrijs glans vinyl. Dit houdt het rustig aan deze zijde. het materiaal is opaak, zodat kleur oranje niet doorschijnt. De tegels tussen de banken zijn voorzien van betonlook vinyl. Zo lijkt het alsof dit staande betonnen pilaren zijn.

Tafels: Het blad van bestaande tafels zijn voorzien van betonlookfolie. Zo lijkt het alsof de bladen van beton zijn.

Wand voorzien van doek: Grote wand waarop enkel witte tegels aanwezig zijn is voorzien van grote zwart/wit visual van vissersschip.

Toonbank:  Oranje en blauwe elementen van toonbank zijn overgeplakt met mat zwarte folie en  in het midden visgilde (3d) logo  8 mm acyrlox, bovenkant beplakt met betonlook

Vitrine: Gehele blauwe balie voorzien van betonlook folie, plafond en onderzijde geplakt met mat zwarte folie. Vitrine heeft hierdoor een moderne betonnen uitstraling en door de matte zwarte folie lijkt het alsof deze zweeft.

Achterwand: Oude kliklijsten zijn vervangen door mat zwarte platen. Plaat links (broodjeshoek) voorzien van mandjes voor brood + zwarte kliklijst met aanbieding. Plaat midden voorzien van TV scherm voor digital signage. Plaat rechts visgilde (3d) logo8 mm Acyrlox, bovenkant beplakt met betonlook en zwarte kliklijst met aanbiedingen

Paal bij vitrine Bestaande blauwe kliklijst voorzien van matzwart folie. Gekleurde poster vervangen door zwart/wit poster van ansjovissen

Lichtbakken: Blauwe lichtbak is zwart geverfd. Lichtbakplaten zijn vervangen door  opaalplaten, mat zwart geplakt, voorzien opliggende Acrylox letters/ logo, daarbij is er een extra buitencontour uitgespaard, zodat de  lichtbak in het donker extra mooi oplicht.

Spandoek:  Bestaand frame is hergebruikt. Groot formaat spandoek is vervangen.

Fullcolour visual:  Aanzicht zijkant winkel is voorzien van full colour sticker van vissersboot in de zee, waarbij de zee doorloopt in de tweede ruit.