fbpx

Autostrada, aankleding compleet pand

Diagnose:
Voor de nieuwe locatie van Autostra hebben wij de complete aankleding aan de binnen en buitenzijde van het pand verzorgd.

Recept:
Autostrada staat voor zes zekerheden Service, Sfeer, Kwaliteit, Up to date, Zekerheid en Garantie. Deze zekerheden zijn middels verschillende bestickeringen tot uiting gebracht op zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het pand.

Operatie:
De huisstijl met veel kenmerkende eigenschappen zijn op diverse ondergronden aangebracht. Hierbij een kort overzicht

  • Groot formaat letters in twee kleurstellingen op ramen 1e verdieping. Deze letters knallen eruit! Doordat de ramen te veel spiegelde is er voor gekozen deze aan de buitenzijde te kleven, zodat ze goed leesbaar zijn
  • Balie volledig gewrapt in huisstijlkleuren, wit, oranje en zwart. Een bestaande balie is compleet vernieuwd met deze stickers.
  • Muurstickers XXL. De zes ┬ázekerheden zijn in groot formaat geplakt middels speciale muurfolie
  • Zwart/Wit foto groot formaat raamsticker. Aan korte zijde van het pand is een eigenzinnige foto geplaatst. Bewust in zwart/wit om het rustig te houden
  • De┬ápanelen tussen kozijnen zijn voorzien van huisstijlkleuren. Om gelijke herkenning rondom het gehele pand te garanderen, zijn de panelen in mat zwart en glanzend oranje geplakt.
  • Lichtbakplaten voorzien van lichtbakfolie. Bestaande lichtbak is voorzien van nieuwe bestickering.

Heeft u last van zichtbaarheidsklachten?

Bel de DKTR! 0165 526 201