fbpx

DKTR official supplier van Team Jumbo Visma

Na een fijne samenwerking met het team in 2020 is DKTR ook in 2021 is één van de official suppliers van de schaats- en wielerploeg van Team Jumbo Visma. Om het jaar goed te beginnen is het wagenpark van de teams geheel vernieuwd. Een aantal van de sponsoren van Team Jumbo Visma veranderen dit jaar en 1 van deze nieuwe sponsoren is ŠKODA als sponsor van de voertuigen in het wagenpark. ŠKODA heeft zowel nationaal als internationaal haar wortels in de wielersport en ook in de schaatssport zijn zij tegenwoordig geen onbekende. Met de levering van een nieuw wagenpark aan voertuigen was het aan DKTR de taak om deze mooie nieuwe voertuigen te voorzien van voertuigreclame in de huisstijl van Team Jumbo Visma.  

Bestickeren wagenpark Jumbo Visma

In totaal zijn er maar liefst 57 voertuigen geleverd door ŠKODA. Deze wagens kunnen gebruikt worden door zowel de schaats- als wielerploeg van Team Jumbo Visma en al deze voertuigen zijn door DKTR in een nieuwe jas gestoken. En dit alles in een zeer kort tijdsbestek van slechts vier weken. 

Om dit allemaal in goede banen te leiden was het heel belangrijk om te zorgen voor een goede planning en voorbereiding. Hierbij waren er drie stappen om te doorlopen; het ontwerpen van de bestickering in de nieuwe huisstijl, het produceren van de stickers, en het monteren en wrappen van de verschillende voertuigen. 

Ontwerpen van de belettering

Voordat de stickers geproduceerd konden worden moest de nieuwe huisstijl worden omgezet in een ontwerp dat kon worden ingetekend op de verschillende voertuigen die beschikbaar waren gesteld aan het team. Er waren namelijk 7 verschillende modellen van ŠKODA die voorzien moesten worden van de bestickering, de SUPERB COMBI, OCTAVIA COMBI, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ, FABIA en SCALA. Per model moest het ontwerp passend worden gemaakt. Team Jumbo Visma werkt samen met een grote groep aan sponsoren die in het uiteindelijke design allemaal een mooie plaats op de voertuigen hebben gekregen. 

Aan de slag met het printen en snijden van de stickers

Nadat de ontwerpen per automodel ingetekend waren was het belangrijk dat de productie van de verschillende stickers goed geregeld werd. Voor het wrappen en bestickeren van de wagens is gebruik gemaakt van verschillende Avery Dennison folies. Per auto waren er verschillende logo’s, teksten en honingraat motieven die geprint en gesneden moesten worden. Sets van stickers, met de logo’s en andere teksten, werden per auto verdeeld zodat deze op tijd klaar stonden voor onze monteurs. 

Het plakken van de auto’s kan beginnen!

Vervolgens mochten onze monteurs aan de slag. Elke dag zijn zij van 7 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds bezig geweest om dagelijks meerdere auto’s te wrappen en bestickeren. Doordat alle voertuigen op 1 locatie in Leusden stonden konden alle 57 auto’s in slechts 1 maand tijd geheel volgens de nieuwe huisstijl gewrapped en bestickerd worden.