fbpx

Opening tribes kantoorgebouwen grootst aangekondigd

De opdracht was om deze nieuwe werkplekken grootst aan te kondigen middels groot formaat visuals (8 x 7 meter) op de ramen van de gebouwen. Voor elke visual is een speciaal bewerkte foto gemaakt waarop chief & founder Eduard Schaepman is te zien in de omgeving van desbetreffende stam.

Formulering van de opdracht

Tribes is een netwerk van locaties met inspirerende werkplekken.  De gedachte bij Tribes is dat je een stam vind met gelijkgestemde professionals.  Per locatie is er voor de andere stam gekozen.  Rotterdam heeft de Kazakh, Den Haag de Maori, Utrecht Secoya en Brussel de Sami. Elke locatie moest met deze stam grootst worden aangekondigd.

Onze rol in dit project

Printen, afwerken en montage van de stickers op de diverse locaties.  Daarbij ook de latere verwijdering, aangezien dit een tijdelijke visuals betrof

Gebruikte methode

Een visual was al snel 55m2 en daarbij waren de te beplakken ruiten /kozijnen niet gelijk aan elkaar. Middels onze RIP software Onyx de visuals onderverdeeld in verschillende prints, waardoor er per ruit en kozijn een aparte sticker is geproduceerd. Deze stickers zijn als een soort puzzel op de diverse kozijnen en ramen geplaatst.

Innovatieve elementen

De foto’s zijn speciaal ge-photoshopt, waardoor het net leek alsof CEO Eduard Schaepman zich in de omgeving van desbetreffende stam bevond.

De diverse ontwerpen bevatten speciaal bewerkte foto’s met veel details. De groot formaat prints van 55 m2 per type moesten op diverse verschillende soorten ramen en kozijnen geplakt worden. Hierdoor was het een uitdaging om de foto naadloos aan te laten sluiten. Het betrof hier verschillende visuals op verschillende locaties.