fbpx

Veilig naar school in tijden van corona en de anderhalvemetersamenleving

We zijn al een tijdje bezig om het COVID-19 virus onder controle te krijgen. Hierdoor houden wij ons allen aan de richtlijnen van het RIVM. Het is een zware strijd waar iedereen aan zal mee moeten werken door afstand te houden, in uw elleboog te niezen en geen handen te schudden.

Gelukkig mogen de scholen wel weer open en worden er hier passende maatregelen voor genomen. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een collectie met producten gecreëerd die helpen bij het veilig naleven van de benodigde maatregelen. Deze producten stimuleren kinderen met leuke afbeeldingen om hun handen te wassen en om een bepaalde route te volgen in de hallen van de school of op het schoolplein.

Waarom COVID-19 producten van DKTR?

  • Geschikt voor binnen en buiten

  • 24-uurs levering mogelijk

  • 100% krasvast

  • makkelijk aanbrengen/verwijderen

Met ons covid-19 schoolpakket kunnen scholen en kinderdagverblijven weer veilig open gaan. Dit pakket hebben wij in nauwe samenwerking met specialisten samengesteld.

Informatiebord:
met een informatiebord geeft u op een vriendelijke manier bij de ingang van het schoolplein weer wat de regels zijn aan ouders en begeleiders; geen toegang op schoolplein en het naleven 1,5 meter afstand.

Vloerstickers voor ouders:
Het is natuurlijk zeer belangrijk dat ouders hun kinderen veilig kunnen afzetten en ophalen. Zij zijn daarom ook niet toegestaan in de school en op het schoolplein. Met onze ‘stip’ vloerstickers, markeert u de plekken buiten het schoolplein waar ouders mogen staan om hun kinderen af te zetten en op te halen. Plaats deze stickers 1.5 meter uit elkaar, zo houden de ouders genoeg afstand van elkaar.

Route stickers:
Buiten op het schoolplein dienen kinderen zelf naar de leraar of het klaslokaal te gaan. Onze routing stickers kunnen buiten op de tegels geplakt worden en vergemakkelijken het volgen van een route. De speels vormgegeven pijlen sturen kinderen de juiste richting in. We hebben ook een set met route stickers voor binnen. Met pijlen weten de kinderen welke kant ze op moeten lopen en hoeveel afstand er moet worden gehouden.

Verzamelpunt:
Onze beachflag dient als verzamelpunt waar de juf of meester wacht op de kinderen op een gekleurde stip die op de vloer kan worden geplakt. Zo zien de kinderen bij aankomst meteen waar zij moeten verzamelen.

Hygiëne stickers:
Handen wassen is zeer belangrijk, ook voor kinderen. Met onze hygiëne sticker worden kinderen stap voor stap geïnstrueerd hoe zij hun handen moeten wassen. Deze sticker kunt u bijvoorbeeld op deuren en spiegels plakken om kinderen te herinneren vaak hun handen te wassen.

Met bovenstaande producten kunnen scholen weer veilig open. Ze helpen u de benodigde maatregelen te volgen. Samen staan we sterk en samen met ouders/begeleiders verslaan we COVID-19.